meanwhile

Da manca-v-as, am supravietuit crizei. Inca nu sunt vindecat complet dar ma simt mult mai bine, pot sta pe scaun, pot merge, pot conduce. Inca schiopatez cand merg dar ce mai conteaza, pot sa merg. Deci am avut niste zile in care daca stateam mai mult de 3 secunde in picioare cadeam pur si simplu de durere. Pe scurt: coloana mea era stramba (s-a mai indreptat acum cat de cat) si stiu si cum de s-a strambat: am tinut-o pe fi-mea in brate pina la 4 ani si ca sa nu-mi amorteasca mana, ma sprijineam pe bazin si uite asa mi-am facut-o cu mana mea. Cel mai probabil, in urma unei miscari bruste, nervul sciatic s-a prins intre vertebre din cauza coloanei strambe si de aici tot tacamul. Am avut noroc sa-l cunosc pe God – uriasul care mi-a pus oasele la loc. Acum nu stiu ce sa zic, eu sper sa se fi rezolvat problema, sa nu ma apuce iar durerile ca e tare naspa si la operatie chiar nu vreau sa ajung. Sa nu faceti ca mine.

Bai, dar sa vedem partea buna a lucrurilor! Am slabit intr-o saptamana 5 kile, de la 80 la 75. Vreti sa va spun secretul? Well, este foarte complicat, nici nu v-ar trece prin cap: trebuie sa mancati cat mai putin, atat cat sa nu va tavaliti pe jos de foame. Ganditi-va ca la mine frigiderul e doldora de inghetata, ciocolata si alte bunatati. Camara e plina de croisante si alte minuni de salivez pe tastatura. Ei, jmecheria e sa rezisti tentatiei si sa nu te apropii de ele. Uite ce mananc eu in ultima vreme: dimineata niste cereale cu iaurt de la lidl, la 1 kil ca iese mai ieftin. La pranz mananc cum zice nevasta-mea, disociat. Adica n-am voie carne cu paine sau cu cartofi sau cu branza, mi-a explicat ea cum e cu carbohidratii vs proteine dar n-am inteles mare lucru. Ma rog, mancati fara paine si ridicati-va de la masa inca cu senzatia de foame. Fara dulciuri, fara paine, fara sucuri, doar apa. Daca chiar ai pofta de ceva dulce incearca ciocolata d’aia 80% cacao. Seara se aplica aceiasi regula ca la pranz. Eu mai rontaiam sticksuri daca ma uitam la vreun film. Nu e atat de greu, e mult pina te obisnuiesti iar la mine chiar a functionat. Nu va ganditi ca am mancat doar ciorbe si rosii, am mancat si pizza, si kfc si mici, ideea e sa nu mananci mult si mai ales, sa nu le combini gresit, gen mici cu cartofi prajiti. Ori mici ori cartofi prajiti, nu ambele odata. Puteti sa incercati daca vreti dar sa nu ma injurati..

Asa, despre ce sa mai vorbim? A da, despre teroristi! Bai, stiti ce am observat eu? Ca stirile despre teroristi su devenit atat de frecvente incat daca auzi ca un nebun a omorat doar 2 oameni – ti se pare o stire prea banala. Este? Am stat mult pe facebook perioada asta si am observat ca multi isi pun retoric intrebarea: de ce pizda ma-sii nu-i extermina pe aia? Sa se faca domne o convetie internationala si sa-i termine pe toti, daca isi pun ambitia, in 24 ore sunt rasi de pe fata pamantului. Pai boss, de ce ar face asta? Interesele sunt mult prea mari, cum pula mea s-au dezvoltat tarile dezvoltate daca nu pe carca oropsitilor? Uite cum e la noi cu lemnul care pleaca la austrieci, ei respira aer curat si de noi ii doare in pula ca ramanem fara paduri. Aceiasi chestie si cu astia, sigur sunt interese mai presus de niste vieti. Eu nu reusesc sa inteleg cum e Franta atat de bogata si puternica daca nu pe spinarea tarilor africane pe care le controleaza si de care nu prea le pasa ca saracii aia mor pe capete. Posibil ca eu sa nu inteleg de fapt nimic si lucrurile sa stea de fapt altfel. Dar pina la proba contrarie, dati-mi voie sa cred ca pute rau totul.

Si ca tot am avut timp cacalau zilele astea, m-am gandit la emigrare. Da, in continuare vreau sa emigrez dar n-am unde. In Anglia nu-mi place, numai faptul ca se circula invers imi da o stare de nervi. In Franta – no fucking way. Tarile scandinave? Germania? Sa-mi bag pula in limbile lor ca n-am nicio sansa sa le invat. In America e greu, in Canada nu mi se pare deloc afacere, Australia e prea departe, in America de sud e prea multa saracie, Asia iese din calcul. Mi-ar placea in Italia dar aia sunt satui de romani si de emigranti in general. Poate Spania? desi am auzit ca au femei nasoale rau, i-as da totusi o sansa. Stau si ma gandesc, daca as avea 1 milion de Euro, mi-as cumpara o insula in mijlocul oceanului, asa cum visam la un moment dat? Fara tv, fara stiri despre incalzirea globala, razboaie, boli si teroristi, doar sex, plaja si relaxare. Ia sa vad eu cat de naspa e sa bei cocktailuri de fructe si frappe toata ziua si singurul lucru pe care-l vezi prin fata ta sunt niste buci si tate. O fi bine? Dar exista milionari care la dracu, prefera sa locuiasca aici, in bucale, care e problema lor? De ce nu se duc sa traiasca fericiti si stau aici, unii cu riscul de a fi inchisi? Sa mor daca ii inteleg..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top