meanwhile

Nu stiu daca v-ati dat seama dar vara nimeni nu prea are chef de blog. Pe mine de exemplu, cand imi vine cheful sa aberez ceva pe aici, ma apuca brusc mancarimea de coaie iar prin ochii mintii imi trece sticla aia de bere rece de la frigider. Mai mult, canapeaua parca imi sopteste „vino fraiere”. Sper sa ma intelegeti..

Si oricum nu am nimic cu ce sa ma laud. Ah, era sa uit: stiti ca s-a dat legea pizdii – aia cu electrovalva si senzorul de gaze, cica daca ai geam termopan e obligatoriu sa-ti pui chestiile astea in bucatarie. O mizerie de lege sau ce mortii ei o fi, ziceau astia cu gazele ca majoritatea care si-au montat nici nu le baga in priza. In fine, dupa o saptamana de discutii cu Flory in care eu imi bagam paula iar ea incerca sa ma convinga ca trebuie sa montam alea, i-am zis sa faca ce vrea, nu ma intereseaza. Stiti ce a facut ? A dat comanda sa schimbe si mobila din bucatarie, ca oricum, ce mai conteaza..

N-am fost la Untold. Asa sunt eu, mai guster, nu inteleg muzica techno. Bine, faza e ca mie imi place rock-ul si milfutzele si din ce am observat pe la stiri, media de varsta e 15 ani deci daca nu ma duc sa si fut ceva, sau macar sa plec cu ideea ca poate fut ceva, de ce sa ma duc? Odata cu varsta incepi sa vezi altfel lucrurile, trebuie sa merite sa faci ceva. Nici la maica-mea nu ma duc in vizita decat daca am un interes. Nu mai e cum era cand aveam 17 ani, de plecam la 5 dimineata la mare, ziua eram la plaja, noaptea in discoteca iar a 2-a zi dimineata veneam cu trenul inapoi la buc. Mama, deci numai cand ma gandesc mi se face somn! Apropo de concerte, am vrut sa merg la Twisted Sister pe 31 iulie dar ghici ce: nu s-a mai tinut concertul, zdreanta aia de primarita nu si-a dat acordul. superb!

Daca de muzica n-am avut parte, as fi putut sa merg la munte. Muhahaha, Doamne fereste sa mergi in weekend la munte! Doamne fereste sa mergi la mare in weekend! Doamne fereste sa iesi din oras in weekend! Au venit italienii coaie! sclavii cu 8 clase care pentru 1 luna – aduca luna august – sunt dumnezei si te lovesti de ei chiar si la magazin. Nu fratele meu, in weekend, daca esti baiat istet, stai in casa. Eu asta am facut, m-am uitat la discovery. Acolo, niste savanti erau pur si simplu panicati din cauza soarelui care peste 5 miliarde de ani va deveni atat de mare incat va inghiti practic terra si..ce ne facem. Boss, relax. Noi existam de doar cateva mii  – poate zeci de mii de ani iar in ultimii 20 de ani am evolut cat n-am facut-o in tot acest timp. Daca lucrurile merg in aceiasi directie, peste 100 de ani e mare lucru daca mai existam. Pai si tu te framanti ce va fi peste 5 miliarde de ani? plm..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top