Magazinele de cartier o sug

Stiti cat costa cea mai ieftina cutie de lapte la magazinul din spatele blocului ? 6,5 lei. Dar cea mai ieftina sticla de ulei ? 7,5 lei. Inteleg coaie ca poate nu-ti dau astia discount-urile de la hipermarchet dar da-o in mortii ei de jmenozeala, pune si tu un pret decent, nu dublu. In sellgros de exemplu – de acolo de unde luati voi marfa pt magazinele mici, uleiul costa pina in 4 lei iar la tine in magazin e dublu. Duceti-va-n pula mea de nenorociti.

Eu urasc sa merg in supermarchet-uri din simplul motiv ca te fac sa cumperi toate cacaturile de care n-ai nevoie. Ma duc sa-mi iau pasta de dinti si ma trezesc la casa ca dau cel putin 100 lei pe un cos plin de chestii, mai mult sau mai putin necesare. Deci, care e solutia ?

Ma gandesc ca cel mai bine ar fi sa merg de azi inainte in sellgros for example. Iau un bax de ulei, un bax de lapte, un bax de cafea, totul la bax. Stiu, o sa ma coste de ma cac pe mine dar pe termen lung pare cea mai buna solutie. Imi burdusesc camara cu pungi, saci si cutii dar cand isi aduce nevasta-mea aminte ca nu are pesmet sa prajeasca o chiftea – o duc de manuta la camara si ii spun: uite nevasta, vezi punga aia mare din colt? acolo sunt 3 de kile de pesmet, suficiente sa faci chiftele pina la anul. Am dat pe ele cat as da acum pe o singura punguta de la magazin. Si nici nu trebuie sa ies din casa..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top