hai sa lamurim o chestie

fetelor,

Eu daca spun „as fute-o pe aia” sau ii spun ei direct in fata „te-as fute” nu inseamna absolut nimic: nu inseamna nici ca imi insel sotia, nici ca m-am indragostit, nici ca sunt un golan, nici ca va fi ceva intre noi. Te-as fute inseamna ca tu, fizic, transmiti un fel de semnal/energie care se duce direct in hipotalamus si, in baza unor analize rapide, creierul considera ca te incadrezi in niste standarde. Mai altfel spus, inseamna ca, intr-un ipotetic context, noi 2 am putea avea o relatie de cel putin 2 minute. Evident, creierul uneori greseste, tocmai pentru ca nu sta sa analizeze in detaliu, altfel ti-ar vedea si defectele si n-as mai spune nimic, decat poate un „buna” indiferent. Dar voua, femeilor, va plac complimentele!

Chestia asta trebuie rezolvata, zic. Ne stim de ani de zile, de ce e rau sa-ti spun te-as fute in loc de acel banal si enervant buna? Hello, tocmai ti-am transmis ca, desi incepi sa imbatranesti, esti ok in continuare. Nu v-ar ridica moralul? intreb doar..

3 comentarii la “hai sa lamurim o chestie”

  1. Stiu ce ziceti, asta s-a tacanit de tot dar fie vorba intre noi, ce misto ar fi cand.. sa zicem ca mai vine prietena lui Flory pe la noi, in loc de „Buna!” sa-i zic: „ah, manca-ti-as bucile alea ce te-as fute” si sa scap si intreg 🙂

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.