meanwhile

Frate, sunt am fost atat de racit incat 3 zile abia m-am dat jos din pat, cred ca din copilarie n-am mai avut o asa raceala, cu frisoane, tone de muci, tuse si stranuturi. Tremuram de frig acum 2 zile de s-a speriat fi-mea ca nu intelegea ce naiba am, ea fiind in chiloti si maieu pentru ca la noi in casa e chiar foarte cald. La farmacie m-am umplut de nervi, era in fata mea o baba jegoasa, intreba farmacista cica: tusesc foarte rau si m-am gandit sa reduc tigarile, in loc de 20 sa fumez doar 15. N-a apucat sa-si termine ideea ca a tras o tuse d’aia de am crezut ca moare acolo, s-a speriat si farmacista. Imi venea sa-i spun sa stea linistita, cancerul isi face treaba si are mare noroc daca apuca craciunul. Dar m-am abtinut, n-aveam chef de circ. In fine, a plecat mortaciunea si i-am zis farmacistei cu tupeu sa-mi dea ceva eficient, nu vreau reclame.

-Ea: Va dau hexo.. nu stiu cum?

-Eu: Au reclama la tv? Daca da, dati-mi va rog altceva. Si eu cretin, saraca se pierduse complet. Spun cretin pentru ca e clar ca orice as baga in mine, pina nu-si face boala dambalaua nu-mi trece. Ieri mi-a fost mai bine dar ghici ce: m-a durut spatele iar azi m-am trezit cu o criza de tuse. Futu-ti mortii ma-tii viata, o sa ma mai bucur vreodata de zile in care sa nu ma doara nimic? Ba, deci zici ca nu e adevarat, brusc la 40 de ani te apuca toate alea, parca e o setare automata. Sau chiar o fi..

Astia care locuiti prin bucale, aveti frate probleme cu gandacii/plosnitele alea odioase care atarna de perdele? Nu stiu cum mortii lor intra, 2 secunde am deschis plasa de tantari si pac, seara omor cel putin 3. Am zis ca vine frigu si dispar da uite ca sunt rezistenti si scarbosi ca dracu..

Faza tare zilele trecute. Printr-o conjunctura nefericita – a se intelege ca amicul X m-a recomandat lui Y desi eu n-am cerut asta – a trebuit sa-mi fut o ora degeaba. M-am vazut cu Y la locul cerut de el (apropo, daca vrei sa te vezi cu mine, de ce plm tot eu trebuie sa vin la tine?) si ghici ce vroia: sa-i fac un site din care sa scoata bani. Eu nu stiu acum ce i-o fi zis amicul X daca Y m-a luat cu „ati fost recomandat ca fiind printre cei mai buni din oras in marketing online”. Voi va dati seama ca eu habar n-am ce inseamna marketing online? In fine, omul vroia un site ieftin, cat mai ieftin, gata in 2 zile si care sa produca bani cat mai repede. Il intreb: „si…. cam la ce sume va ganditi? ca din adwords nu prea se mai fac bani…”. La care el: „ah, nu adwords, vreau sa pun bannere, sa ma caute companii mari gen blueair, giganti..”. Ba, va jur ca uneori ma oftic ca nu sunt rau pina la capat, as fi facut un misto maxim de om, l-as fi facut cu muci daca vroiam. Si avea si peste 40 de ani! Unde cacat a trait pina acum? De fapt nu e vina lui, cand vine Vasile care se jura ca are bmw de 3j de mii de euro luat cu bani facuti online, evident ca vrei si tu. Dar chiar crezi ca Vasile iti spune adevarul? Mai auzisem pe unu, cred ca am si zis de el, cica si-a deschis firma si tine, atentie „serverele americanilor”, om care abia daca stie sa dea drumul la un laptop. Speechless..

Sincer acum, daca eram cat de cat sigur ca se fac bani misto din cacaturi dastea, pai nu-si facea fratili vostru 20 de site-uri din care traia ca un barosan? Poate ati vazut in footer 2 link-uri, unul duce catre twigg si altul catre un calculator de distante auto. Twigg e al meu, celalalt e al unui amic dar ambele sunt 2 experiemnte fix pentru a demonstra ca nu se fac bani din adwords. Twigg mi-a adus pina acum 60 de centi, celalalt zero pe linie. Aduceti-mi aminte sa scriu pe larg despre treaba asta.

Ati auzit de rock.com? E un site de tricouri din state. Prin august m-am decis sa-mi cumpar 2, erau la oferta. Ghici ce: nici acum nu mi-a venit comanda si din cate se pare n-o sa vina niciodata. Le-am dat zeci de mailuri, degeaba, nici macar nu s-au sinchisit sa-mi mai raspunda la ultimele. Chiar daca l-au expediat, pachetul s-a pierdut pe drum dar pe ei nu-i intereseaza, imi baga pe gat ca am acceptat termenii si conditiile (faza e ca altfel nu poti sa comanzi) in care ei n-au absolut nicio vina daca nu ajunge comanda si plm, teapa. Am inteles ca folosesc un cacat de serviciu local care nu poate fi contactat niciodata si uite asa, am tot dreptul sa cred ca de fapt sunt tepari. Am zis sa stiti..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top