de ce inseala, de fapt, barbatii

Mama, deci articolul asta trebuie sa sparga bariera de cititori, din underground voi iesi in overground, exact ca metroul. Ii fac si seo! cu meta tag-uri, cuvinte cheie bolduite, texte friendly.. v-am spart.

Asa, despre ce vorbem? Ah, da, despre barbati, femei si (pff, era sa folosesc un cuvant obscen) fantezii sexuale. Apropo, aveti idee daca „sexuale” e un cuvant care poate sa-mi afecteze seo? Deci pe bune daca stiu cum sa scriu, sa-mi bag paula. Hopa, asa voi scrie! voi schimba o litera astfel incat sa nu para ca am scris obscen. Or, stau si ma gandesc totusi mai bine, fiind un articol pe nisa de adult, poate ar fi bine totusi sa nu modific cuvintele ci sa le las asa, in speranta ca spiderii motoarelor de cautare si algoritmul brainrank de la google vor intelege contextul si il va indexa bine, ca eu sa am multi cititori, share-uri facebook, prieteni noi, followersi si tot tacamul.

Booon. Curiosi sa stiti de ce inseala barbatii? Barbatii stiu de ce inseala, femeile nu stiu, deci articolul este dedicat lor, viitoarelor mele fane. Ei dragelor, barbatii va inseala din 2 mari motive:

  1. pentru ca le dati prea rar. Stiti la ce ma refer.
  2. pentru ca vor fantezii si nu le obtin de la voi.

Vreti sa le discutam pe larg? Bai, am uitat sa bolduiesc cuvintele cheie! Dar imi dau seama ca nici nu stiu care sunt alea. O sa incerc sa le folosesc in partea 2-a a acestui superb articol.


Partea 2-a. Dragelor, cele 2 motive pentru care barbatii inseala si care tocmai vi le-am dezvaluit mai sus, chiar nu aveati de unde sa le stiti, recunoasteti. Este ca nu v-ar fi trecut prin cap? Voi va gandeati ca din cauza varstei? ca din cauza vreunei fufe? hello, adevaratele motive pentru care un barbat inseala o femeie tocmai au fost facute public. (ha, am folosit cuvinte cheie bolduite!). Aveti mare noroc ca din acest articol invatati foarte multe lucruri benefice, in primul rand va invat cum sa va salvati casnicia si va invat si cum sa scrieti content writing seo de calitate.

Al 2-lea motiv pentru care barbatii isi inseala sotiile sunt fanteziile din capul lor Iar ele sunt complet dezgustatoare pentru voi si n-o sa le acceptati pentru ca voua nu va fac placere. Si chiar aveti dreptate, e enervant si deloc placut sa stai intr-o pozitie relativ incomoda sa astepti se sature ala de privit/gustat/gafait. Si va mai spun un secret: si voi aveti fanteziile voastre dar foarte greu le recunoasteti. Ce nu stiti majoritatea dintre voi: niciodata nu veti fi refuzate de noi, barbatii, asa cum faceti voi.

Dragelor, trebuie sa fiti mai intelegatoare. Lasati inhibitiile deoparte si scoateti tigroaica din voi. De ce sa-si cumpera matracuca aia posete scumpe din banii lui? Arata-i cu tu esti mai buna ca aia si cumpara-ti tu posete scumpe! Fiti rele, fiti dure, vorbiti-le murdar in pat si luati-va voi cizmele alea misto din piele. Save yourself!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top