daca-mi permiteti..

sa-mi spun si eu parerea despre supravietuitorul?

Ba, din perspectiva unui om cat de cat normal, empatic, emotiv, corect, un om care spera intr-o lume mai buna, un tata, un om care nu deranjeaza si nu supara pe nimeni, un om care nu da tepe, un om de cuvant, un om care ajuta, un om fara fete ascunse,

dati-mi voie sa-mi bag pula in gura lor de jeguri umane, de muisti si de zdrente de oameni. Imi este scarba de absolut toate zdrentele din concurs, imi este scarba de jegul ala de Andrei – un taran agramat care se crede pielea pulii in concursul pizdii. Dati-va-n sloboz de nenorociti, de ahtiati dupa bani si faima, manca-mi-ati coili. Toti care au ramas in concurs, cu exceptia lui Zapp care e singurul care mai merita sa castige, toti sunt niste jeguri, fara pic de respect, fara suflet, oameni de cacat de care e bine sa te feresti in viata, oameni care te fac pe la spate si-ti rad in fata.

Ce ziceti, ca e concurs? Fratele meu, o fi, nu zic. Dar ramai in pula mea om, nu fi zdreanta. Vrei sa fii supravietuitor? Fii corect in pula mea si fa fata situatiei ca un om, nu ca o javra. L-au dat pe ala afara ca niste hiene, singurul om cerebral din concurs.

D’aia nu merge coaie nimic in tara asta, din cauza oamenilor hienelor. La fel ca distrusii aia de la insula iubirii, si astia au devenit vedete peste noapte. Ii vom vedea la tv ca invitati, ca parerologi, vom citi despre ei in tabloide si dracu mai stie ce viitor stralucitor li se pregateste. csf, ncsf..

Comentarii ( 2 )

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top