Ce mai scriu unii pentru trafic

Batalia pentru trafic este exact ca curentul: nu se vede si nici nu se aude dar stii ca exista. Cum adica cum stii? Simplu, te uiti la titlurile tip clickbait si-ti dai seama ca omul ala, desi nu scrie absolut nimic interesant, te-a facut totusi sa-i dai click. Si foarte probabil, te obliga sa-i dai si like pe pagina lui de facebook sau macar pe vreun popup ca sa poti sa citesti.. nimic.

Astazi, sexologul de servici, batranul Twigg, va analiza un articol despre masturbarea la femei, articol gasit pe site-ul sereniti dot ro cu titlul sugestiv „Masturbam si noi ceva?”. Hopa! Deja simt o usoara erectie in chiloti, mai ales ca articolul este scris de una bucata fufa la vreo 30 de ani, singura si aparent bunoaca. Asta daca nu cumva in spatele pseudonimului se ascunde altcineva. Daca vreti, cititi-l si voi dar nu va faceti iluzii, va avertizez ca e scris naspa. Anyway, uite cum am aflat si eu, acum la 40 de ani, ca femeile se masturbeaza mai abitir ca barbatii. Toate femeile, inclusiv mamele noastre, Veta de la tara, vecina in baston sau vanzatoarea de ceapa din piata. (dati-mi voie sa iau 2 guri de lamaie, ma simt naspa dintr-o data).

Back. Nu zic nimic de altii, nu vreau sa stiu. Dar cred ca femeile sau cel putin o mare parte din ele chiar nu o (mai) fac, din mai multe motive: prea mult stress, prea multe treburi, prea putin somn. O femeie prefera sa doarma decat sa stea capra. O femeie prefera shopping decat sex. O femeie prefera o iesire la restaurant decat o felatie. Asta daca ar avea de ales intre cele 2. Sau o fi o chestie de varsta, una e sa ai 20 de ani si sa te manance permanent si alta e sa ai 40, copii, job, things to do. Naiba stie.

Sa nu ma intelegeti gresit, nu sunt rablagit, frustrat sau mai stiu eu ce. Si mie mi se pare foarte misto de privit o femeie cu un vibrator in mana care geme de placere. Doar ca el, vibratorul, e mult mai interesant de folosit in timpul actului sexual decat separat. Mai bine mai intens si mai rar decat des si trist. Nu vad niciun motiv sa-ti faci la*a din 2 in 2 zile, mai bine sex la 2 saptamani. Calitate, nu cantitate.

Totusi, daca esti femeie misto si simti nevoia de sex, de ce preferi degetul/vibratorul sau tubul de spray in locul unui mascul? Ok, ai avut dezamagiri, este vina ta ca n-ai stiut sa ti-i alegi. Te-ai bucurat ca ala are bmw? E evident ca are putza mica, d’aia si-a luat sufragerie pe roti. L-ai vazut pe celalalt ca are muschi? Dar in cap avea ceva? Si asa ai ajuns la concluzia ca mai bine singura. Voi sunteti de vina, ne puneti pe toti in aceiasi oala, toti suntem niste mitocani care habar n-au sa futa. Nu, nu suntem toti la fel, unii dintre noi futem nu bine ci foarte bine. Enervant de bine. Dar trebuie sa mai cauti si primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa inlocuiesti dildo-ul cu ceva natural apoi sa le folosesti pe amandoua in acelasi timp. O sa-mi multumesti intr-o zi. Asta daca articolul scris e pe bune si nu cumva am muscat si eu dintr-un clickbait. La dracu..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top