meanwhile

Ba, nu stiu de voi dar eu crap de somn zilele astea, sa-mi bag pl. Am zis ca e de vina cafeaua, am renuntat la lavazza si mi-am luat cafea direct de la starbucks. Nicio diferenta! O fi din cauza ca-mi pun doar 2 lingurite mai rase asa la ditai cana peste care torn si lapte cat cuprinde? plm..

Coaieeeee, am fost sambata in militari! Doamne dumnezeule mare! Oamenii aia care traiesc in militari nu sunt oameni, n-au cum sa fie oameni. Am facut 40 de minute de la apaca la valea cascadelor in conditii de trafic lejer zic eu, trafic de sambata la pranz. La un moment dat, pentru ca simteam ca tremur de nervi, am dat cu pumnul in volan, lucru care nu mi s-a mai intamplat niciodata. D’aia zic ca astia care traiesc in militari nu sunt oameni, psihic e imposibil sa rezisti zi de zi in traficul de acolo. Ca de aici si pina la infarct mai e un pas. D’aia se spune ca barbatii sunt predispusi la infarct, uite o explicatie pertinenta: merg zilnic cu masina, se enerveaza si seara pac! game over. Ca tot veni vorba, luna trecuta am simtit si eu o jena in zona inimii, nu m-a durut dar panica e nasoala rau, mai ales ca ma apuca noaptea. Sa-mi bag pl daca va mint, au fost cateva nopti in care ma gandeam ca gata, daca adorm nu ma mai trezesc. Mi-am facut ekg sapt trecuta, cica inima e ok dar m-a trimis aia si la analize de sange si la urina si la rinichi si la tot. Nu mai spun ca de 2 zile ma doare genunchiul de mor fara sa stiu de ce. fmm viata

Am facut tort de casa! Ne-am gandit noi intr-o seara ca avem pofta de tort dar nu de cumparat pt ca e scump si nu stii niciodata ce pun aia in el. Asa ca ne-am decis sa-l facem noi. Am dat comanda de un blat de tort de la Alice ca na, ala din comert e naspa, pe care am dat 18 lei. Apoi ne-am dus in auchan si am dat inca vreo 40 de lei pe creme, compot, ciocolata si alte lucruri necesare. La final am obtinut un tortulet relativ ok pe care am dat ~60 lei + munca. Pai si unde e afacerea boss?

Mi-am adus aminte, legat de infarct: urasc sa mai merg in mega image seara. De ce seara? Pentru ca seara vin corporatistii si isi fac cumparaturile: 3 feliute de salamior, 2 iaurtele, 4 chiflute, 2 berici, sticksuri, pufuleti, conserve, detergent, napolitane, laptic, suculet, branzica, 2 fructe, 3 legume, guma de mestecat si alte nimicuri care ai impresia ca nu se mai terminca. Ei bine, dupa ce astepti minute intregi sa-si indese in celebele pungute toate cacaturile din lume, dupa ce scoate bonul, dupa ce plateste cu cardul pe care inca nu a invatat cum dracu se baga in pos-ul ala, exact cand zici ca pleaca isi aduce aminte:

– ah, dati-mi va rog si 15 pachete de kent.. modelul x.

Coaie, 15 pachete! La care vanzatorul, dupa ce cauta bine prin dulapul ala:

– stiti, nu am decat 14. Sa caut inca unul?

Si pleaca la celelalte case de marcat. Cauta prin sertare, cauta prin mortii ei de proasta in conditiile in care se facuse ditai coada. Nici jigodiile alea de corporatisti n-au renuntat, ei vroiau 15 pachete. Voi va dati seama ca mori nevinovat cu zile din cauza astora? Genul asta de oameni m-au transformat in ceva de nerecunoscut, acum cand ajung la casa de marcat, in orice magazin m-as afla, pandesc casa unde nu e nimeni. Dar daca n-am noroc si trebuie sa stau la coada, il intreb pe ala din fata, cu respect: „nu va suparati, platiti cumva cu bonuri de masa sau sunteti fumator?” Chiar nu vreau sa mor, va jur..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top