o daaa. cum sa nu..

Unul vorbea prea mult, altul îmi scria prea des. Al treilea mi-a pus inel pe deget și mă face fericită în fiecare zi

..spuse ea. Mama, deci ce bulan am avut!

Ziceam de bulan. Pai manca-ti-as, cand am cunoscut-o pe Flory, eram atat de sarac incat abia daca imi permiteam un falafel. Pai si de unde mortii ma-sii bani de un inel? Ah, si asta nu e tot! Sigur vorbeam mai mult decat era necesar. Si cu toate astea.. plm, iata-ne si azi impreuna. Acum imi permit sa-i cumpar inel dar nu o mai intereseaza.

Asadar (i’auzi boss, tanar, musculos, vorba putina..), e greu cu femeile. Pe sistem nervos, cum zice rima. Pai in plm, daca ajungi sa-i spui tipului sa-si bage in cur poeziile de dragoste care le scria doar pentru tine, pentru ca tu ai ochi doar pentru diamantul care ti-l da baietzasu de cartier e.. nasol rau. Inseamna ca astia care n-au bani n-au nicio sansa. Ah, stai stai stai, sunt greu de cap. Alta e faza: e la modul: coaieee, fapte – nu vorbe. Exact cum mi-a zis mie una prin liceu de incercam eu s-o agat prin metode clasice: „hai dăti’n sângi”. Pai de unde fa bani de inel..

Deci, ca sa incheiem, daca vrei sa ma futi, lasa-ma cu vrajeala, lasa-ma cu gargara si „pune banu jos daca vrei in viata tot ce e frumos”. E bine de stiut..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top