Ponturi pentru nopti fierbinti

Luna decembrie e luna cadourilor, luna petrecerilor, luna vizitelor surpriza. Este singura luna din an in care nu stii cine suna la usa: pot fi colindatorii, administratorul sau niste veri indepartati care se muta 1 saptamana la tine. Este de asemenea singura luna din an in care toata lumea are bani de cheltuit si chef de viata.

Pentru unii, petrecerile de Craciun / Revelion sunt cele mai asteptate momente din an pentru ca se intampla ca fix atunci, planurile cu sotia/prietena sa nu coincida. Ea vrea sa mearga la parinti, tu ai petrecere la firma. Cu lacrimi in ochi (sanchi) va despariti pentru 1, 2 zile ca deh, asta e. Suficient sa vii acasa cu o craciunita sexy. Si pentru ca nu ai decat o singura sansa, batranul Twigg iti spune ca e momentul sa mergi la shopping!

Lista de cumparaturi e la modul general, nu stiu daca o sa ai nevoie de toate astea, conteaza si cat de obsedat pervers nefutut mult iti place tipa. Check this out:

  • Ce nu trebuie sa-ti lipseasca din bucatarie / frigider:
  1. iaurt degresat
  2. crema de ciocolata gen nutella
  3. o banana tare (mai verde asa)
  4. whiskey / coniac.

Cum adica ce sa faci cu ele? Dude, poate ai chef sa gusti craciunita! Iaurt daca sta pe spate, nutella daca sta pe burta iar banana daca vrei s-o gusti mai din interior. Fereste-te de iaurturi cu fructe, miere sau frisca, ti se face rau. Ah, scuze, preferi sa fie totul cat mai natural? Atunci n-ai nevoie de ele, cu exceptia whiskey-ului. Gata, nu mai zic nimic, de aici incolo va folositi imaginatia. Continuam?

  • Ce nu trebuie sa-ti lipseasca din dormitor:
  1. prezervative
  2. un dildo, chiar 2..
  3. gel lubrifiant
  4. lumanari + o bricheta
  5. servetele + servetele umede
  6. un prosop sa te stergi daca curg apele pe tine
  7. sfoara mai de calitate
  8. carlige micute (au la Jumbo)
  9. curea de piele sau nuielusa
  10. pioneze (tot la Jumbo) – le folosesti doar ca ultima solutie daca femeia e mai maso
  • Ce nu trebuie sa-ti lipseasca din baie:
  1. crema de galbenele

Or mai fi si alte nimicuri, ganditi-va si voi ca nu le stiu chiar pe toate. Si apropo, de folosit doar daca e loc si cu mare grija, bariera dintre placere si durere e subtire. Am zis ca na, sa fiu de ajutor si sa nu cumva sa aveti impresia ca e ceva in neregula cu voi. La toti ne fileaza cate o lampa..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top