daca-mi permiteti..

sa fac si eu o comparatie? ca tot vin alegerili..

Mie mi se pare ca Romanica e ca o biata fata care n-a avut noroc in viata. Sau ca Rapunzel – versiunea pentru adulti. A crescut intr-o familie cu un tata nebun (comunism) care o tinea incuiata in casa cu anii si nu avea nici haine, nici mancare. Apoi, pe cand avea 14 ani (revolutie), a fugit cu primul cocalar care i-a spus „sa moara mama, te imbrac in aur”. Si a dus-o la produs unde toata lumea a futut-o si i-a dat la muie ani de zile.

Acum, la 30 de ani, bolnava, fara dinti in gura si cu urme vizibile din trecutul violent, toti o stiu drept tarfa aia pe care ti-e sila s-o mai futi, e galeata si nu mai simti nicio placere. Si totusi exista speranta! A aparut un tanar chipes (USR) care s-a indragostit de ea si e dispus sa-i ierte trecutul si sa-i ofere o familie si copii. Nimeni nu stie daca tanarul chipes chiar are intentii bune sau o fi si asta vreun profitor. Doar ca intre timp au aflat de acest tanar chipes si cocalarii care au facut averi cu bucile ei si vestea ca tarfa se marita si merge la casa ei nu le da pace. Cocalarii nu sunt empatici, ei stiu ca atata timp cat respira, tarfa poate produce. Nu mult ca pe vremuri, dar sa produca tot pentru ei. Nu ca ar avea nevoie, doar de-ai dracu ce sunt.

Trecutul o bantuie pe tarfa. Stie ca acest tanar e poate ultima ei sansa sa aibe in sfarsit o viata. Dar ea, tarfa, ea nu stie cum e sa ai o familie, nu stie daca va fi o mama buna, o sotie buna. Ea nu stie cum e altfel decat sa stai capra si ceilalti sa dea in tine. Iar asta o sperie. Oare ce va decide? Aflam in 2 zile..

Comentarii ( 2 )

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top