meanwhile

De cand a luat fii-mea vacanta, nu ma scol mai devreme de 9.30. Imi fac o cafea pe care o beau ca un nesimtit tot in pat, cu un ochi la Flavia (aia de la antena) si cu celalalt in telefon. Si uite asa se face 11 cand in sfarsit ma dau jos din pat ca apoi sa nu stiu ce sa fac mai repede. Ideea e ca de putoare ce sunt, nu mai am chef timp si de blog. Sper ca ma intelegeti 🙂

Am fost la fii-mea la serbare si am facut topul mamicutelor din clasa. Boss, subtire rau oferta, sunt vreo 2 in care as da rau de tot si inca vreo 3 cu care m-as risca 1 odata. Nu’s cum dracu s-a nimerit dar sunt multe mamici trecute de 45 de ani, grase si naspete rau, doar cateva sunt tinerele si cat de cat bunoace. Bine, nici eu nu mai sunt fat-frumos dar plm..

Anul asta a venit mosul pentru ultima oara la fi-mea, nici n-a intrat socra-miu pe usa si si-a dat seama ca e el. Bine, si ala a venit cu aceiasi adidasi pe care ii stim cu totii, iar pe sub costum se vedea acelasi pulover cu care il vedem zi de zi. Nu i-a zis nimic, a stat la el in poala, i-a zis o poezie dar era vizibil dezamagita. Dupa ce a plecat costumat si s-a intors de la masina inapoi cu celebra fraza: vai, m-am intalnit adineaori cu mosul, a inceput fi-mea: stiu ca tu ai fost, adidasii au aceiasi funda, acelasi muradie in colt si aceiasi gaura. Eu radeam si spuneam ca are deptate, nevasta-mea si restul ca nu era el. Si apoi ne-a zis: stiu ca voi imi cumparati cadourile dar nu ma deranjeaza. Deci s-a terminat.

In rest nu prea am cu ce sa ma laud, eu oricum nu inteleg nimic din perioada sarbatorilor, stiu doar ca am de mers in vizite unde trebuie sa mananc, sa socializez, sa dau niste cadouri si sa ma intoc apoi acasa unde, ati ghicit, ma arunc in patul meu si zac din nou cu ochii in telefon. Incerc pe cat posibil sa nu observ nebunia din jurul meu, nenorocirile care se intampla in lume, suferinta, rautatea care parca m-au inconjurat. Poate va intrebati uneori: ba, asta e cretin de-i arde de poze cu femei goale in timp ce lumea sufera? Raspuns: nu sunt cretin, sunt empatic. Si tocmai asta ma ajuta sa trec peste ceea ce se intampla, altfel as lua-o razna..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top