ganduri, planuri, jmenuri

Se duce in mortii lui 2016. Sincer nu prea am de ce sa ma plang, nu a fost atat de naspa daca exclud acea saptamana in care am fost paralizat la pat si cu spatele intepenit. Dar per total a fost un an de cacao pentru ca razboaie, pentru ca nenorociri, pentru ca teroristi, pentru ca morti, pentru ca incalzirea globala dar mai ales pentru ca nu mai e speranta de bine, ci doar de mai rau.

So, ce faceti manca-v-as de anu nou? Petreceti, ha? Las’ ca e bine. Multi dintre noi ne vom intalni cu familia si prietenii la masa de revelion si dupa cateva paharele de trotil vom pune in balanta realizarile din 2016 dar si planurile pentru 2017. Ne vom da peste nas unii la altii cu cu job-urile, cu banii, cu masinile, cu femeile futute. O sa am ocazia sa ma vad cu Fane care probabil o sa rada de mine ca nu mi-am schimbat anul asta masina iar Geta o sa-i povesteasca nevesti-mi ce misto s-a distrat in Dubai. Bine, mai este si varianta sa stau acasa, departe de toata lumea, de basini, harfe si galagie. Oricum nu e nicio diferenta intre canapeaua de acasa si localul ala jmecher care te-a rupt la bani: in ambele situatii vom sta la fel de mult cu ochii in facebook.

Inca nu stim ce facem de anul nou, cel mai probabil o sa.. dar mai bine nu va zic. Si pentru ca n-am ocazia sa stau la masa cu voi, o sa va spun aici cam ce am facut eu anul asta si ce planuiesc pentru la anul, ca si cum am fi la aceiasi masa – eu vorbesc si voi ascultati.

Ei bine, manca-v-as talentul vostru de barosani, in 2016 mi-am pus ochelari si m-am uitat la filme porno cu mine. Usurel, stati ca am vorbit codificat. Mi-am pus niste ochelari magici cu care vad trecutul meu, vad anii in care stateam capra si toti dadeau in mine iar eu habar n’aveam ca eram futut. Voi va dati seama cat eram de drogat? Sau poate eram doar fraier? Eventual baiat bun si nu vroiam sa supar pe nimeni. O sa ma intrebati de unde am acesti ochelari magici. Well, mie mi-a zis nevasta-mea de ei, stateau pe nas si nu-i vedeam. Posibil sa-i aveti si voi deja. Si daca nu-i aveti inca, o sa va creasca pe la 40 de ani. Mie imi sta bine cu ochelari, mi-am luat si crema de galbenele sa ma ung pe unde ma ustura si deja a inceput sa se vindece.

Dar voi, cu ce va laudati?

Cum adica n-ati inteles nimic din ce am spus? Vroiam sa spun ca au disparut din viata mea cei pe care i-am ajutat cand mi-au cerut ajutorul dar m-au futut in gura cand le-am cerut eu ajutorul. Si aici intra multi, de la prieteni la cunostinte si familie. Mi-am dat seama ca de fiecare data cand ne certam (eu cu nevasta-mea), ne certam din cauza altora, de la diversi dubiosi la maica-mea si taica-miu. Pai fratele meu, daca din cauza ta am eu probleme acasa, e momentul sa dispari. Si aici intra inclusiv parintii. Puteti sa ziceti ce vreti, nu cu maica-mea dorm noaptea in pat.

Plm, o fi din cauza ca am imbatranit? E stiut faptul ca odata cu trecerea anilor devii mai morocanos si mai artagos, cred ca incep sa ma transform. Ideea e ca nu mai pot trece cu vederea unele chestii care in trecut nu ma deranjau. Faptul ca nu-mi mai curge saliva din gura nu e chiar un lucru rau, pot trai chiar foarte bine si fara acele persoane, chit ca-mi erau dragi. Exista un moment de cotitura in viata, cand iti dai seama ca scopul tau nu este sa-i ajuti sau sa-i faci pe altii fericiti, mai ales daca sunt niste profitori. Momentul ala a venit si la mine.

In rest, ce sa mai zic de 2016, a trecut repede. Nu prea am cu ce sa ma laud, am fost prin UK, mi-a intepenit spatele, fii-mea a intrat in clasa 1 si am avut parte de unele dintre cele mai tari partide de sex ever. Asta e tot ce-mi aduc aminte. Pentru la anul nu-mi fac planuri, merg pe ideea ca tot ce se intampla – se intampla cu un motiv. Ah, si mi-am propus sa nu-mi mai dau jos ochelarii, vad atat de bine cu ei incat e pacat sa-mi stric ochii..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top