happy bday Stephen Hawking

A fost ziua lui S.H. zilele trecute. Probabil ca ati auzit ca unii romani i-au urat numa’ de bine:

”75 de ani de inactivitate. Ticket to hell”
”La multi ani legum-o!!!!”
”Mare pizdar hawking asta”
”Hai ca prea l-ati umflat si pe handicapatul asta”
”Dă-l in mortii lui de robocop ambulant-le știe pe toate,le vede pe toate,știe el tot”
”Ce stiinta? numai teorii, oh vai de el”
”Si ce….sa traiasca ca oricum se chinuie….doar nu e buricul pamântului nu a facut nimic pentru omenire,doar v-a spalat creierii….Multa sanatate!!!”
”La multi ani! As putea zice ca mi e mila de el. Nu pt. cum arata, cat pt. cum gandeste.”
”Ba omule!!! E un handicapat in carucior cu rotile, pe care l-au pus „smecherii mondiali” ca perdea, sa mai spele creierele imbecililor, care sunt cu carul din pacate! Si sa-mi bag pl in ziua lui….. ce!? El îmi spune mie la multi ani?”
”Intoarcete cat mae e tinp la dumnezeu sa nu fie prea tarziu.”
”branza buna in burduf de caine,un geniu prea plin de stiinta si prea gol de Dumnezeu”
”De ce oare se afla in acel scaun ?pentru ca dumnezeu sa isi arate slava sa ,slavit fie domnu”
”Așa gândesc și eu! Sa negi existența lui D-zeu in favoarea unei teorii numita big-bang….Mda, păcat,scaun cu rotile și nu numai!”
”La mulți ani pe naiba , ăla trebuie sa moara !”

Stiu dintr-un documentar Discovery ca S.H. a spus ca Dzeu nu exista si a argumentat foarte bine: inainte de big bang, timpul nu a existat. Daca bagi un ceas intr-o gaura neagra, el se opreste pentru ca timpul nu exista. So, Dzeu n-a avut cum sa creeze acel big bang pentru ca nu exista timpul inainte de big bang. Si probabil nici nu exista viata dupa moarte. Din acest motiv, poate ca e bine sa fim recunoscatori pentru ce avem si sa ne bucuram de timpul care ne-a ramas.

Acum, superioritatea romanului vine din credinta in Dumnezeu. Are si pedepse pentru fiecare, in functie de pacatul comis. O tineti minte pe Sandra Romain, romanca cu bucile de fier? Well, o credincioasa i-a spus ca pentru pacatul ca si-o trage in cur, trebuie sa faca nu mai stiu ce rugaciuni, a fost la tv ceva hilar. De unde stia mamaia cum e cu pula in cur.. ramane un mister.

Asta e una dintre marile probleme ale romanilor, suntem un neam de parerologi. Toti stim absolut tot, de la poltica la femei, de la economie si univers. In loc sa ne vedem de treaba noastra, ne dam cu parerea. S.H. este un vizionar si ne-a spus si noua ce vede dincolo de conventional, ar trebui sa-i respectam ideile, nu te obliga nimeni sa i le accepti. Singura diferenta intre credinciosi si statul islamic este ca noi, credinciosii, nu avem AK-47 sa ne exprimam frumos, mai elegant, cat de cat..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top