meanwhile

Va spun sincer ca mi s-a acrit de frig, zapada si mocirla. De asemenea, mi s-a taiat definitiv de emigrare in tari nordice, bag pula in frigul lor. Nu merge coaie, mie imi da depresie peisajul gri de afara, totul arata trist, m-am saturat sa ma ud la picioare ca in parcare am apa de 10 cm, m-am saturat de caciula, de geaca de blugi murdari. Intelegeti voi 🙂

Asa, despre ce vreti sa vorbim? Ne dam cu parerea despre Bamboo? Hai ca stiu ca asteptati parerea parerologului de serviciu, o dati la suceala acum. Nu mai tineti cont de ce auziti la tv, batranul Twigg detine, ca de fiecare data, adevarul suprem: au fost extraterestrii. Un martian deghizat in om s-a indragostit de o dansatoare la bara si cand s-a apropiat de ea sa-i puna mana pe cur – hopa au sarit vreo 5 matahale de l-au rupt cu bataia. Drept razbunare, s-a urcat in nava lui spatiala si cu un laser invizibil a dat foc la sandrama. Dar am si eu rugamintea sa nu se afle, v-am spus voua ca sunteti dupa cum stiti, fratii si surioarele mele.

Haideti sa vorbim si despre manifestatie! Vreti sa stiti cine a fost cu adevarat la manifestatia anti guvern? Ei bine, nici eu nu stiu, nu pot sa-mi dau seama cine e atat de prost idiot fraier sa-si piarda timpul cu asa ceva. In conditiile in care se stie ca au fost masa de manevra. Am primit si eu pe facebook incurajari sa ies dar mi-am bagat pula, ceea ce cred sper ca ati facut si voi. Prieteni, Romania nu este o tara, este o zona controlata de oricine dar nu de noi. Noi suntem tolerati atata timp cat muncim si platim taxe. De asemenea, suntem ocazional folositi ca masa de manevra pentru diverse interese, in special cand se mai schimba ceva prin sistem. Este cam aceiasi chestie care se intampla intr-o familie obisnuita, femeia conduce din umbra iar noi, barbatii, doar avem impresia ca suntem capii familiei. Au reusit bulangiii astia sa ne dezbine ceva de speriat, cred ca nicaieri in lume nu se mai intampla ce se intampla aici: jumatate tin cu X, jumatate cu Y, fara sa ne dam seama ca indiferent cine e la putere, tu tot te duci la munca, tot iti platesti taxele, nu se schimba nimic in viata ta.

Mai zic una si gata: gratierile. Toti am dat spaga la un moment dat, toti am incercat sa fentam cumva sistemul. Nu e corect sa zaci in parnaie pentru asa ceva. Problema e chiar sistemul care te sufoca: daca n-ar mai fi atat de multe taxe si impozite, lumea n-ar mai trage statul in pula, si-ar plati toate datoriile cu drag si spor. Daca cand tu incasezi 10 lei si dai 7 la stat, iti vine sa mori de ciuda. Si daca faci vreo manevra – zbang la parnaie. Pentru sistem au iesit oamenii in strada, 80% habar n’aveau pentru ce dracu sunt acolo, unii pentru Voiculescu, altii pentru violatori, ceva de speriat. Intelegeti acum de ce suntem mase de manevra?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top