daca-mi permiteti..

Tocmai am citit incercat sa citesc un articol execrabil. Asa-l vad eu, poate la voi are alt efect. Va las mai jos cateva fragmente:

Știu, pe mama nu o mai iubești. Te-am auzit țipând la ea de atâtea ori încât știu.

Acum vreo 2 ani, când încă eram trei în casă,  îmi amintesc că am venit să te iau în brate și mi-ai spus să mă duc la mami, că eu cu ea țin.

Într-o zi ai plecat. Am înțeles că ai divorțat de mami și am mai auzit și că eu de acum înainte mă numesc pensie alimentară pentru tine. Nu știu ce-i aia dar am auzit că asa se numește grija pe care mi-o acorzi.

După 2 ani mi-a spus mama că vii să mă scoți la un suc.  Nu pot să îți spun cum am făcut când am aflat. Am fost atât de fericit că m-ai iertat și că te voi vedea.

Ne-am așezat la masă și mi-ai luat o înghețată și un suc. Am început să îți povestesc dar ți-a sunat telefonul și ai vorbit mult la el.

..am văzut că nu m-asculți și că te plictisesc.

..am tăcut… de teamă să nu te supăr și să divorțezi de mine…

Ce mizerie de articol, sa-mi bag pl. Bine, e scris special pentru proaste, pentru trafic si bineinteles pentru bani de paine, altfel nu vad rostul atator reclame. Parca as fi citit un articol motivational scris de cei mai tristi labari din univers, celebrul trio-ul de lesbiene chermeleu, constantinescu si adam – 3 fatalai care desi au putza.. urasc masculii. Bun, daca-mi permiteti, am sa va explic de ce consider ca articolul „Tati, te rog, nu divorța și de mine!” este o mizerie:

Fii-mea are 8 ani si este imposibil sa-mi gasesc cuvintele care sa descrie cat o iubesc. Sa presupunem ca divortez de nevasta-mea, am perspective. Absolut nimic in lume nu va schimba ce e intre mine si fii-mea, chiar daca ne-ar desparti mari si oceane. De dragul discutiei, sa zicem ca prind o dusmanie crunta pe nevasta-mea si nu o mai suport. Situatia nu va schimba nimic intre mine si fii-mea. Sa zicem ca divortez ca vreau sa fut tarfe toata ziua si toata noaptea, sunt un obsedat sexual. Situatia nu va schimba nimic intre mine si fii-mea. Ca sa nu o mai lungim, orice s-ar intampla intre mine si nevasta-mea – nu va schimba nimic intre mine si fii-mea.

Articolul pune barbatii intr-o situatie de cacat. De ce pula mea nu zice nimeni nimic de rau despre femei? Ca statistic vorbind, daca ma uit la scoala la fii-mea la cei cativa copii cu parintii divortati – tatii vin sa-i ia de la scoala! tatii vin la sedintele cu parintii! tatii! De ce suntem atat de rau vazuti in ultima vreme? De ce exista DOAR FEMEIA iar noi, barbatii, pe langa ca suntem si prosti, si penibili la pat, mai suntem si batausi, si parinti denaturati. Ce pula mea se intampla?

Sunt si exceptii. Exista si barbati violenti, batausi, mitocani, curvari dar nu atat de multi. Intrebarea este: pai fa, cand l-ai luat, pe ce criterii l-ai ales sa-ti fie sot? Te scotea in oras cu Range Rover? se imbraca la costum? Inseamna ca ai fost atat de proasta si disperata dupa banii lui incat i-ai trecut cu vederea caracterul mizerabil. Sa nu uitam ca barbatul este una din alegerile tale. Si de asemenea, orice barbat are nevasta care o merita.

link/sursa: lorelai punct ro (cautati-l pe acolo, cine stie ce mai gasiti..)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top