10 ani de blog!

Tocmai mi-am dat seama ca anul asta se fac 10 ani de cand am inceput sa scriu. Vreo 8 aici si inca vreo 2 pe diverse platforme gen weblog si alte cacaturi. Stiti care e cea mai mare satisfactie? ca nu m-am schimbat, n-am devenit comercial, am ramas in underground pentru ca aici ma simt bine. Nu-mi place aglomeratia, nu-mi vreau sa par altfel decat sunt. Si mai este ceva: ma bucur ca nu sunteti intotdeauna de acord cu mine, nu vreau sa fiti, nu trebuie sa fiti. Fiecare are dreptul la propria lui opinie, la idei, la exprimare. Faptul ca uneori cititi ceva si va ganditi ca „hai mai da-l in pulile noastre si pe asta cu tampeniile lui” ma face sa cred ca asa e normal, asa trebuie sa fie. Avem uneri idei diferite dar asta nu inseamna dusmanie, inseamna respect fata de ceilalti. Daca cineva ma face idiot nu o sa-i sterg comentariul, are dreptul sa nu fie de acord cu mine.

Banuiesc ca aveti si niste intrebari asa ca voi simplifica eu lucrurile:


Q: uau, coaie, 10 de ani de blog! a fost greu?

A: nu boss. Daca scrii din placere, scrii ceea ce simti si nu ce vor altii sau ce se cere – n-ai cum sa te plictisesti.

Q: ma bate gandul sa-mi fac si eu un blog. ce-mi recomanzi?

A: las-o balta, daca vroiai sa scrii de placere – te apucai demult. Daca vrei sa scrii pentru niste bani – nu o sa mearga.

Q: eu am blog doar de cativa ani dar am mii de vizitatori comparativ cu tine

A: bravo tie

Q: cati bani ai facut cu blogul pina acum?

A: zero lei si zero bani. Nu il tin pentru bani, altfel as deveni comercial.

Q: blogul tau sucks, scrii penibil, loser, du-te-n plm etc;

A: whatever

Q: daca nu faci bani cu el, de ce-l mai tii?

A: there’s a catch; ma gandesc ca peste ani, ii las lui fii-mea drepturi de autor pe tot ce am scris, sa scoata o carte. Voi ramane in istorie!

Comentarii ( 4 )

  1. Exact asta e diferenta Uska, in timp ce majoritatea isi storc creierii cum sa-l gadile pe vizitatori, eu mi-am bagat paula; ma citeste cine vrea, cand vrea, just for fun. La urma urmei este un blog pentru oameni destepti, prostii nu intra a 2-a oara aici. Daca nu „simti” ironia din texte nu e vina mea. Dar exista alternative: Mandruta, Andra si Maruta, Razvan si Dani, Lolek si Bolek, exact de nivelul fiecaruia 🙂

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top