sa zicem..

Sa ziceam ca am cumparat 2 banane: una pentru mine si una pentru fii-mea (nevasta-mea nu mananca banane dar va rog fara aluzii). Ajung acasa, imi desfac banana mea, musc o gura si de nicaieri apare nevasta-mea, sa-i dau si copilului din banana. I-o dau ei si i-o las si pe cealalta, ma bucur sa stiu ca mananca. Doar ca, dupa cateva zile, banana cealalta zace in gunoi, neagra, n-a mai manca-o nimeni. Dar sunt sigur ca daca as fi vrut s-o mananc eu, m-ar fi certat amandoua.

Sa zicem ca mai e un snitel. Daca o intreb pe nevasta-mea: pot sa-l mananc eu? imi va spune: nu ca e al copilului, gaseste si tu altceva. Dupa 3 zile, acelasi snitel e tot acolo dar nu-l mai mananca nici dracu, va ajunge la catelul de la tara.

Sa zicem ca mai e putina mancare pe fundul unei cratite in frigider. Increzator ca nu o mai mananca niciuna, o mananc eu. Nu trec 10 minute si ma intreaba nevasta-mea: ai mancat tu aia din frigider? pai si eu ce-i mai dau lu’ asta mica?

Va jur ca nu inventez, aproape zi de zi mi se intampla astfel de chestii. Nu mananc eu ca sa-i las lui fii-mea dar intr-un final ajung toate la catel. Ma oftic sa vad ca e plin frigiderul de bunatati si cand fac pachetul pentru la tara le gasesc acolo, congelate. O solutie ar fi sa-mi fac eu de mancare separat, ceva comestibil, daca se poate si bun, dar de care sa fiu sigur ca niciuna dintre ele nu se atinge. Dar ce..

Comentarii ( 4 )

  1. Bătălia asta nu ai cum s-o cîștigi! Poate o victorie pe aici – pe colo, dar pe total nu o sa cîștigi. 🙂
    Cre’ca cel mai bine ar fi sa profiți, azi de o banana, peste o săptămînă-doo de ultimu șnițel…și tot asa, mici victorii.

  2. Nu’s ce sa zic. In ultima vreme ma multumesc cu resturi, dupa ce manaca fii-mea, dau repede fuga sa vad ce a lasat in farfurie. Asa mai am o sansa sa mananc o bucatica de snitel caldut fara sa aud comentarii 🙂

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top