meanwhile

Paralizez de frig de cateva zile. Nu-mi aduc aminte ultima oara cand la mijlocul lui aprilie am stat cu pantaloni, sosete si bluza pe mine. Dar na, incalzirea globala coaie! Mankind! Toata gheata care se topeste trebuia sa ne afecteze cumva. Bineinteles ca cei mai destepti dintre noi, aia care le stiu pe toate spun ca de fapt e mana rusilor si americanilor, iradiaza atmosfera/ionosfera ca sa..mortii lor. Bine, am auzit cu totii de HAARP dar sincer sa fiu, intre cele 2 ipoteze prefer s-o cred pe aia cu dezghetul.

A fost pastele! Am observat o chestie pe facebook in cele cateva zile de sarbatoare: daca in primele zile toata lumea punea glume cu oua si alte cacaturi la care n-ai cum sa razi, au urmat inevitabil pozele cu oua si cozonaci iar apoi pozele din Italia, Franta, Germania, fiecare dupa posibilitati. Bai, deci sufera romanu ceva de speriat, sa-mi bag pl. E o vorba celebra, „sa te feresti de prostul scos in lume”. Cica Geta feeling fabulous in Munchen – added 50 photos. Fa futu-ti pe ma-ta, cat de proasta si saraca poti fi? Esti singura femeie din lume care a ajuns in Munchen? Ca o comparatie, astronautii care au fost pe luna au facut o singura poza! Nu mai pot cu astia, ma ia cu crampe la stomac. Noi astia care n-am zis nimic si n-am postat nimic, ai tras cumva concluzia ca am stat in casa si am facut foamea, este?

Desi pare ca bate spre 40 de ani, Geta care a vazut Munchen-ul are creierul unui copil de 8 ani. Spun asta pentru ca mi-a adus aminte de o faza cu fii-mea: un baietel din clasa ei a reusit sa-si faca o poza cu Daum – antrenorul de fotbal dar poza e facuta la repezeala cu telefonul si prin urmare nu e deloc reusita. Intr-o zi cand eram cu fii-mea pe stadion cu bicla, i-am facut o poza, l-am decupat pe Daum, l-am pus in poza cu fii-mea si am pus poza pe facebook la nevasta-mea. Daca te uiti atent se vede ca e trucata dar ideea e alta: au dat like la poza aproape toate mamicilie cu exceptia, v-ati prins, exceptia acelei mamici. Si nici nu mai vorbeste cu noi. Pai va dati seama ca daca eram friend cu Geta de la Munchen si puneam si eu poze cu Frankfurt care e putin mai sus, nu mai vorbea nici asta cu noi? Bine ca nu suntem prieteni..

Tot in zona facebook: am un prieten care are o fata de 9 ani, e cu juma de an mai mare ca fii-mea dar are propriul ei cont de fb si e la liber, vizibil pentru toata lumea. La profil si-a pus o poza cu ea mchiata si cu parul despletit si n-o sa va vina sa credeti dar are 125 de followersi and counting. Or fi colegii ei de scoala? neah. Or fi profesorii? neah. Vecinii? neah. Poate niste..belgieni septuagenari? sa zicem doamne fereste..

Comentarii ( 3 )

  1. Uska, nu exista niciun motiv in aceasta lume de cacao sa faci publice 50 de poze cu tine cand mergi pe strada, cand tii un pahar in mana sau cand te uiti ca idiotul la camera incercand sa pari fericit. Daca imi dai un singur motiv pentru care ai face asta – inseamna ca eu sunt idiotul 🙂

  2. Io știu USKA. Toată lumea e-înrolată în armata prostiei, afișînd fericirea și bunăstarea d-am-pulea…doar să moară vecinii de invidie

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top