meanwhile

Mda, am scos clipul video din postarea anterioara, mi-am dat seama ca se vad prea multe gesturi care tradeaza o oarece stangacie. Plm, e prima oara cand ma filmez, era culmea sa-mi iasa si bine. Dar ma bate gandul sa incerc din nou, trebuie doar sa fiu undeva si sa am si despre ce dracu sa vorbesc. Deci, dupa cum bine ati observat, am inceput sa am fire albe de barba, riduri, niste kile in plus si bineinteles imi tremura mana. Era bine sa am 20 de ani si sa fiu in Malta? Era!

Mortii ma-sii. Ne-am dereglat de tot si cu somnul, de 3 zile ne culcam la 2 si ne sculam la 11. Si de vreo saptamana ma injura toata lumea ca nu mai raspund la telefon. Pentru ca, am uitat sa va spun: muie vodafone! Doamne, oare poate cineva sa inteleaga cat de mult urasc eu aceasta firma? Imi aduc aminte ca eram mic si m-a batut un tigan de n-am iesit din casa 1 luna ca aveam ochiul vanat, nici pe ala nu l-am dujmanit atat de mult ca pe astia. N-am avut roaming desi m-au asigurat ca totul este in regula, abonamentul este platit si extraoptiunea este activa. Dupa ce m-am intors si le-am cerut explicatii stiti ce mi-au zis: ne cerem scuze. Atat. Pai stati putin doamna, eu m-am trezit intr-un aeroport fara telefon si voi atat aveti de spus? Da! Fara explicatii, fara bani inapoi, fara nimic. Deci daca eu, in viata asta, imi mai fac abonament la telefonie mobila, va rog frumos sa veniti la mine, sa sunati la usa si sa-mi dati 10 spite in coaie, pentru ca e tot ce merit. Am scris sa ramana! 10 spite. Si va rog sa dati fara mila.

Vorbeam de clienti. Pai ma scol la 11, mai o buca, mai o cafea.. se face 2, mai are rost sa raspund la telefon daca omul m-a sunat la 8 dimineata? Poate intre timp a rezolvat. Sunt si io in vacanta, puteam fi in Mamaia – nu in pat, in ambele situatii nu as fi raspuns. Doar ca, sa stau in pat nu ma costa nimic. Da chiar, dupa ce m-am uitat la stiri, mi-am dat seama ca am stat 5 zile in Malta cu banii care i-as fi dat la intrarea in loft. Am facut o alegere buna totusi.

Apropo, e vreunul dintre voi prin vama? Dar de ce te-ai duce in vama cand afara sunt 10 grade? Hoooo ca e retoric. Incerc sa gasesc macar un singur motiv pentru care as fi mers la mare acum de 1 mai, ca tot suntem fara copil. Baie nu, plaja nu, carciumi inchise, distractii nema, nimic de vizitat, nimic de facut. Ah, mergi in vama sa ti-o tragi. My friends, mai bine ca in patul tau nu ti-o tragi nicaieri, va spune fratili vostru. Greu de crezut ca gasesti pe litoral un pat mai misto ca ala de acasa. Deci nu, nu am nicio idee de ce sa ingheti pe plaja. M-am uitat la stiri, era unu care zacea beat muci si o zdreanta de reporterita urla ca nu-l ajuta nimeni pe sarmanul om. Pai fa, futu-ti pe ma-ta, de ce nu-l ajuti tu? romanca sadea, urla sa faca altii, exact cum vedeti toata ziua pe facebook. E mai usor sa fotografiezi un om sarman si sa spui „ajutati-l” decat sa-l ajuti tu care esti langa el. Si apropo, de ce sa-l ajuti anyway? Daca e atat de prost incat a baut pina a intrat in coma – este foarte clar ca omul e irecuperabil pentru societate. Orice om normal la cap bea responsabil, asa spun toate reclamele la bere.

Alta stire uau: un retard si-a taiat venele pentru iubita lui de.. 12 ani. Si toata lumea urla vai vai, sa-l salvam pe baiat. Pai… are rost? Daca la 15 ani iti tai venele, la 18 ce-ti mai tai? Dar la 25? Ma ia ameteala cand ma gandesc ca fii-mea face 12 ani in mai putin de 4 ani, sa vezi ce-i iau la omor pe toti cacatii astia de 15 ani care nu mai pot de iubire. Pai eu m-am chinuit s-o cresc sa veniti voi, niste rahati cu ochi, s-o folositi pur si simplu ca pe un obiect care va apartine? Faceti-va laba, distrusilor..

Am vazut fast&furious8. Vroiam sa va intreb, astia care l-ati vazut, credeti ca exista vreun mascul care la scena din new york cand l-au prins pe el cu harpoanele, sa nu fi simtit un fel de orgasm? nu sa-ti dai drumul pe tine, nu la modul ala. Deci coaie, din punctul meu de vedere, scena aia a fost cred cea mai tare scena cu masini din cate am vazut in viata mea, mult mai buna decat orice film porno. Si am vazut multe..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top