Am I right?

Era fratili vostru ieri intr-o firma, discutam cu cineva.. ceva. In aceiasi camera dar la un birou alaturat, una de vreo 50 de ani, nasoala rau la fata, nici n-am observat-o pina cand s-a ridicat de pe scaun. Bai fratele meu, stiti desenele alea animate cand Tom vede o pisica misto de-i ajunge gura pe asfalt? Well, manca-v-as, femeia aia avea o gaoaza de efectiv am ramas blocat. Bai, credeti-ma, rar am vazut niste blugi sa stea atat de misto pe un cur dar mai ales m-a spart ca nu era pustoaica, in cel mai fericit caz avea 45. Bine, era si inalta, era si pe tocuri dar ce priveliste! Am incercat disperat sa continui discutia ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat dar pe cine sa pacalesc? Recunosc ca m-am uitat ca un nesimtit, chit ca toti si-au dat seama inclusiv ea. Vroiam sa ma asigur ca nu a fost unghiul gresit si de fapt nu e nimic de vazut. Iar ea a inteles si in urmatoarele secunde s-a intins sa ia ceva de pe un raft, s-a aplecat sa ia ceva de jos si sa stea aplecata pe un alt birou. Exact ca la o sedinta foto, a stiut exact ce vreau. Efectiv mi-a hranit sufletul.

Stiu ca spuneti „esti un obsedat si un pervers”. Whatever my friends. Dar sa tineti minte un lucru: blugii trasi printre buci, mai ales la una trecuta de 40 de ani se vad absolut spectaculos din cauza coapselor care au o alta forma.

Cam asta e si ideea. Prea multe femei trecute de 35 – 40 care inca arata bine, s-au resemnat si nu mai au incredere in ele. O mare greseala zic, daca tipa nu avea blugi de firma trasi pe cur – poate ca intr-adevar nu o observam. Are nevasta-mea niste prietene, dupa ce au nascut si-au schimbat si garderoba, adica au inlocuit mall-ul cu obor-ul. Am vazut-o pe una de curand in blugi largi si adidasi din decathlon, daca nu o cunosteam as fi crezut ca e de la firma care repara interfonul, ii lipsea trusa de scule. Nu asa doamnelor! Cum sa nu se uite sotul dupa alta cand tu te imbraci ca de picnic la iarba verde? Si culmea, tot el e de vina..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top