experiment! [updated]

Vreau sa fac un experiment si anume sa nu ma enervez absolut deloc timp de-o saptamana, indiferent ce mi se intampla. Incepand de azi si macar pina de ziua mea de sambata. Stiu ca e aproape imposibil dar hai sa vad daca pot. Vor fi momente groaznice: voi sta la casa de marcat la lidl si mega image, voi merge la politie sa-mi schimb permisul, voi fi in trafic la ore de varf si toate astea in conditii de oboseala maxima pentru ca ma trezesc la 7 si ma culc dupa 12.

Am zis ca na, de ce mortii ma-sii sa ma consum eu aiurea pentru toate cacaturile din lume? Ia sa fiu eu nonsalant si sa ma doara’n carici. Pentru ca daca reusesc, inseamna ca pot trai foarte bine in continuare in romanica. Daca nu reusesc, este evident ca trebuie sa prind curaj si sa ma car dracu de aici.

Ma asteapta o zi plina, mi-e somn, tre sa ajung in Pipera la politie si ma doare gatul de la berea rece din weekend.

Revin mai pe seara 🙂


Update 1: Victorie! am reusit sa trec peste ziua de ieri fara sa ma enervez desi universul a complotat maxim: am avut toata ziua o stare de cacao de la o raceala aparuta brusc plus o durere de cap. Poate va intrebati ce am facut ieri: pai am stat la politie de la 2 la 7 sa-mi schimb permisul. De la 2 la 5 am stat la coada cu bon de ordine si apoi inca 2 ore sa-l si iau, in urmatorii 10 ani sper sa nu mai am drum pe acolo. Imi aduc aminte cand am fost anul trecut in UK, am fost cu un tovaras sa-si faca permis acolo; m-am dus cu el la posta, a pus o cerere + vechiul permis intr-un plic, a platit vreo 50 lire si in 2 saptamani i-a venit acasa permisul. Mai mult, i-au dat si o categorie bonus, A-ul parca. Fara stat la coada, fara examene medicale unde pierzi alte cateva ore (si alti bani, fireste) si fara nervi. Noi de ce nu putem fi ca aia?

revin 🙂

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top