Daca-mi permiteti..

Mai e ceva de spus despre sinuciderea cu Chris Cornell? In afara de faptul ca e doar o stire care a dat de mancare la niste jurnalisti. Zici ca e blestemat grunge-ul asta, majoritatea s-au sinucis: Cobain, Layne Staley si cine stie cati or mai fi pe care nu-i stiu sau care nu-mi vin acum in minte.

Nu vorbim de moarte subita, adica i-a plesnit o vena la cap si pa. Nu coaie, astia o fac cu buna stiinta si mie mi se pare inexplicabil sa ai bani, faima, sa ai o familie misto care te iubeste si totusi sa-i futi pe toti in gura si sa-ti iei viata. Chiar incerc sa-mi imaginez cum e sa fii american plin de bani, nu musai vedeta, la cat de mare e si cate iti ofera America – iti trebuie 2 vieti sa te bucuri de toate. In timp ce majoritatea dintre noi ne gandim ce misto ar fi sa ne achitam macar casa in care locuim, ce misto ar fi ca macar o data in viata sa stam 2, 3 in NY sau LA. Nu mai zic sa avem bani sa nu le mai ducem grija, ca pentru bani ne trezim in fiecare dimineata sa mergem la serviciul ala de cacao, stresant si prost platit.

O explicatie ar fi ca americanii, in special astia cu faima, sunt instabili psihic. Faptul ca au tot ce-si doresc ii face sa nu mai aprecieze nimic, nu-i mai bucura nimic, nu le mai trebuie nimic. Probabil ca asta e raspunsul, dracu stie.

Sincer vorbind, eu mi-as asuma acest risc, sa fiu putred de bogat, chiar sunt curios daca o sa-mi trag un glont in cap. Uite, imi imaginez ca am pe birou 10 milioane de parai si posibilitatea sa-mi cumpar orice vreau, sa fiu oriunde vreau, sa fac orice vreau. Care e primul lucru pe care l-as face?

dupa 5 minute..

Gata m-am gandit! I-as cumpara apartamentul aluia de deasupra, il mai apuca uneori noaptea s-o injure pe nevasta-sa si ma deranjeaza. Da, asta as face, in rest nu cred ca mi-as schimba prea mult viata. As vizita mai mult, as manca mai bine, as fi imbracat mai bine dar, nu s-ar schimba mare lucru. Si in niciun caz nu m-as spanzura, nu as lua droguri, nu as face investitii, nu mi-as deschide firma, n-as divorta de nevasta-mea, n-as face absolut nimic. Nici n-ati sti ca am bani.

M-as gandi la sinucidere daca as ramane paralizat, infirm, surd sau orb. Da, as lua in calcul pentru ca nu mi se pare deloc un mod de viata sa-i chinui pe cei apropiati, sa fiu o povara pentru ei. M-as gandi, nu stiu daca as avea si puterea s-o fac..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top