Da-i in plm de romani

Bai fratele meu, wtf e cu psihoza cu gay-i? Pe bune, mai e cineva sanatos in tara asta? Am terminat cu toate problemele si acum ne luam de amaratii astia care nu deranjeaza pe nimeni?

Fac o paranteza. Citesc niste bloguri pe tumblr si unul dintre ele – blog-ul unei tarfe mistress spunea ca absolut toti barbatii cu care si-a tras-o, n-au nicio problema sa suga un alt tip daca tipa ii cere asta. Deci, probabil ca toti avem ceva gay in noi, dar ne este frica sa acceptam asta. Si chiar daca uneori simti o usoara excitare cand te gandesti la chestii mai gay, cu cine sa discuti despre asta? Ca te dau toti in pl lor si-ti intorc spatele, fara sa stii vreodata daca nu cumva si ei simt la fel ca tine dar.. orgoliul ma-sii. Ideea e ca nu ar trebui sa ne futa grija ce fac unii si altii in pat, e fix treaba lor. Pentru ca, my friends, s-ar putea ca unii dintre noi, heteropizdii, sa faca lucruri muuult mai scarboase in pat cu o femeie decat gay-i.

Eu cred ca adevaratele probleme sunt haleala de cacat, poluarea, stresul, salariile, coruptia si alte cateva mii de alte lucruri care ne fac viata trista, care ne imbolnavesc si ne omora mai repede. Btw, Luxembourg-ul e condus de un cuplu de gay! Si totusi cetatenii de acolo sunt si foarte bogati si foarte fericiti si foarte sanatosi.  N-au nevoie de clopote de sute de mii de parai sa le mearga bine, n-au nevoie de sute de mii de biserici sa ii ajute Dzeu, nu trebuie sa mearga in 4 labe sa-i vada Dzeu cat sunt de credinciosi. Aia sunt oameni normali – noi suntem doar niste habotnici sarantoci si salbatici si vai de homesexualul ala care indrazneste sa iasa in strada, ii luam capul. Pentru ca, my friends, la cata rautate s-a adunat in noi, frica de puscarie este singurul motiv pentru care inca nu vedem executii in strada, crucificari si alte barbarii ca acum 2000 de ani.

Acum imaginati-va ca sunteti cetateni germani sau austrieci sau orice tara din vest si vreti sa vindeti si in Romanica ce faceti voi acolo, sa zicem biscuiti. Pai dupa ce auziti ce fel de oameni traiesc aici, cat sunt de inapoiati si de rai, o sa aveti cosmaruri noaptea daca le dati sa manance niste otravuri de care nu stiti cum sa scapati? Eu nu cred. Asa cum pe noi ne intereseaza mai mult cine si-o trage in cur decat ne pasa de miile de copii care se culca noaptea murdari si infometati, asa si neamtu sau austriacu: da-i in plm de romani idioti, retarzi si saraci. Si pe buna dreptate..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top