Daca-mi permiteti..

Mai este un secret faptul ca unii barbati sunt de-a dreptul idioti cretini fraieri? This is a true small story.

Geta l-a inselat pe Fane iar Fane a bagat divort.

Atat. Asta e toata povestea. Va suna destul de familiar? In sensul ca poate ii cunosteti pe cei 2 sau ati auzit de multe ori povestea lor. Exista 2 intrebari clare in aceasta situatie de cacao:

  1. de ce l-a inselat Geta pe Fane?
  2. de ce a bagat divort Fane atat de usor?

Le luam pe rand. Geta l-a inselat din cauza ca nu era satisfacuta sexual. E un raspuns logic, daca Fane era bun la pat, Geta nu ar fi calcat stramb. Sau ar fi avut o aventura strict din interes material, a dat de unul cu bani si vrea sa-l faca pe guster, tinand totul in secret. Worst case scenario – Geta nu-l mai iubeste pe Fane dar in cazul asta poate ca ea ar fi bagat divort.

Atat despre Geta, hai sa discutam despre Fane. Si-a prins sotia cu altul. Big deal, se intampla. Doar ca, inainte sa bagi divort, mi se pare firesc sa-ti pui retoric intrebarea: daca sunt eu de vina? poate ca nu i-am dat atentie, poate ca o ignor sau poate ca sunt slab la pat. Poate ar fi bine sa discut cu ea sa aflu ce s-a intamplat.

Eu, my friends, eu n-as baga divort. Pentru ca daca altul a futut-o inseamna ca e buna de futut. Eu as fi facut altceva: i-as fi oferit o partida de sex cum nu a mai avut vreodata. As fi pregatit totul pina in cele mai mici detalii, decor, accesorii, toys-uri, muzica, arome, mortii lor, tot ce se poate. Si as fi futut-o pina ar fi spus: opreste-te ca nu mai pot. Sunt sigur ca ne-am fi apropiat si mai mult. De ce sa bagi divort si sa strici totul cand poti trece peste prejudecati si sa accepti faptul ca nu esti perfect, ca si tu ai partea ta de vina. Zic..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top