N-o sa va vina sa credeti

Sunt dependent de.. poze cu femei goale. Stati sa va explic: am ajuns zilele trecute la o clinica ce trateaza dependente. Nu va imaginati cine stie ce, m-am dus sa discut cu bossul sa facem un business impreuna. Doar ca la mine s-a intamplat sa fie invers: m-am dus om normal si am plecat dependent.

Ideea e ca discutand cu omul diverse, i-am spus ca am obiceiul sa urmaresc bloguri cu poze cu femei in bikini si cu tatuaje. Nu o fac pentru masturbare, (fie vorba intre noi nu prea are cum sa ti se scoale daca te uiti la una in bikini), te uiti pentru ca.. e misto sa te uiti. Bine, femeile n-au cum sa inteleaga.

Revin la mine: omul mi-a spus ca e si asta o dependenta care se poate trata. Pai coaie, in niciun caz nu m-as trata de asa ceva! Sa nu mai vad eu buci si tate de azi inainte? Pai este cel mai misto viciu dintre toate care exista, sa mor. Nici nu costa, nici nu dauneaza sanatatii ba din contra, are un efect benefic, zic. Si nevasta-mea ar zice acelasi lucru doar ca, asa cum o stiu, n-o sa spuna nimic. Atentie! Nu e vorba de porn, n-ai cum sa te mai uiti la porn dupa o anumita varsta. Adica na, am repetat ca sa nu cumva sa fiu inteles gresit. La fel ca si cu aia cu Dumnezeu, eu le spuneam ceva – ei intelegeau altceva. Si oricum faptul e consumat: doar ca m-am uitat la femei goale cu ganduri necurate este inca o certitudine ca voi arde in butoiul cu smoala in timp ce drogatii, betivii, golanii, cei care joaca toti banii la pacanele, violatorii, hotii si batausii – care sunt credinciosi cu totii – vor sta in iarba verde razand de mine.

Are si Dzeu niste glume..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top