meanwhile

N-am nimic cu ce sa ma laud. Sunt in schimb foarte fericit ca in sfarsit, azi se termina scoala lui fii-mea, au serbare cica. Stiu, abia termina clasa 1 dar trezitul de dimineata ne-a terminat psihic. Si scoala e de cacao, au astia niste pretentii de la ei si le dau niste teme de zici ca nu e adevarat. Din punctul meu de vedere, daca nu te ocupi de copil acasa sa lucreze suplimentar, n-are cum sa tina pasul cu materia, nu’s daca ma intelegeti. D’aia multi renunta, este mult prea solicitant si pt copii si pt parinti. Eu inca ma minunez de mine cum dracu am reusit sa trec peste clasele 1-8, fara meditator si cu 2 parinti care imi spuneau doar „invata!” si atat. Adica n-au stat sa ma ajute, sa-mi explice sa inteleg, sa ma verifice daca temele le-am facut bine. Daca fac o comparatie intre cum eram eu si cum e fii-mea, pai eu eram retardul scolii care nu ridica mana niciodata si statea in ultima banca cu tiganu’ clasei (un super baiat de altfel). mortii ma-sii..

Bai fratele meu, sunt dezamagit de mine. In ianuarie 2017, si-a facut fratili vostru abonament la pista de alergare, cu scopul sa ma prinda vara subtire, cu un abdomen de invidiat, atletic si tonifiat. Mi-am facut eu planul ca daca mananc moderat si alerg de 3 ori/saptamana cate 4-5 km, in iunie o sa fiu alt om. Uite ca suntem in iunie si nimic nu s-a schimbat. Sau poate putin, am impresia ca am mai pus 1 kil pe mine. In rest burta e acolo, suncile de pe solduri sunt acolo, nici urma de tonifiere. Pai e normal, am alergat de 3 ori/luna. Deci nu stiu cum plm am reusit. Ian- feb a fost prea frig, martie a plouat, aprilie – mai am avut treaba, iunie e prea cald. Asa ca si anul asta la mare o sa stau mai mult intins pe cerceaf, in loc sa ma dau cu ulei si sa ma plimb pe plaja printre femei. Bai, si am fost atat de aproape… poate la anul 🙂

Am vazut King Arthur si Mummy si parca inca vreo 2 dar nu-mi aduc aminte care. Hai ca poate King Arthur merge de plictiseala, mumia in schimb e pierdere de timp. Deci nu stiu ce se intampla cu tomita, a inceput sa joace in filme de cacao, cum a fost si ala cu Jack never go back sau ceva, o mizerie de film. Mumia e in acelasi timp si horror si comedie si mitocanie. Sari in sus de vreo 2 ori – asta daca il vezi la cinema, apoi razi de te spargi iar la final iti vine sa plangi dupa bani. V-am avertizat..

Ah, am mai facut niste quiz-uri de cacao pe quiztime daca va plictisiti. Si in weekend mai am 2 pe teava, sper sa-mi fac timp sa le termin. Va intrebati, probabil (si pe buna dreptate) de ce-mi pierd timpul cu cacaturi d’alea, ca nici dracu nu mai are chef de asa ceva. Raspuns: uite o idee de inca un quiz!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top