Am fost la mare

Daca primeam un leu de fiecare data cand spuneam ca nu mai merg la mare la romani – acum as fi avut Mercedes. Model mai vechi. Inmatriculat in Bulgaria.

Am fost la 2 Mai, singurul loc unde inca mai pot merge si de unde nu m-am intors plin de spume sau plin de bube de la mancare proasta. Nu coite, 2 Mai este plaja din anii ’90 unde inca poti sa-ti pui cearceaf pe malul marii, unde se vinde porumb fiert si vezi catei bagabonzi care se cotaie, unde nu se aud manele, nu sunt boarfe siliconate si golanasi epilati plini de ulei si bicepsi. Asta acum, la sfarsit de iunie, nu stiu ce e in full sezon. Plaja e exact cum era acum 20 – 25 de ani mai peste tot pe litoral, familii cu copii, toti intinsi pe cearceafuri. Evident ca e plin de moldoveni dar sa fim seriosi, moldovenii sunt pretutindeni. N-am nimic cu ei, dar nu inteleg o chestie: eu imi pun cearceaful mai retras, am in jurul meu cel putin 20m de nisip liber pentru ca n-am chef sa aud decat marea. De ce moldoveanul trebuie sa-si puna cearceaful la 20cm de al meu, in conditiile in care plaja era goala? Poate din cauza ca ala vroia sa-i vada tatele lu’ nevasta-mea? Poate ea vroia sa stea langa cel mai misto tip de pe plaja? N-o sa aflam niciodata. Macar au fost linistiti, s-au intins la soare si nu i-am auzit.

Nu fac reclama, voi mergeti unde va place, gusturile nu se discuta. Pentru ca daca esti cu ochii pe buci si tate – o sa ai o mare dezamagire, nu prea sunt. Dar mancarea e buna si daca totusi ajungeti pe acolo – nu ratati CopaCabana (meniul in poza). Uitati de Petya, mancarea s-a nasparlit fata de anii trecuti. El nu prea mai ia comenzi deci adio celebrul medicament. Are in schimb o ospatarita – destul de bunuta ce-i drept dar zici ca are spume pe viata, e permanent suparata si cand iti ia comanda iti da impresia ca acum te scuipa.

Dar Twigg, inseamna ca si tu ai fost dezamagit!

Ba.. sincer nu, stiam ca e mai family friendly. Si m-am dus la mare sa-mi linistesc creierii, nu sa-i tin agitati. Plus ca n-aveam loc de combinatie pt ca am dormit toti 3 in pat. Si cred ca daca era plin de buci – era plin si de golanasi. Si asa, mai bine ma opream direct in Mamaia. Si iar facea nevasta-mea crize de gelozie ca salivez la curul aleia, ca nu-mi iau ochii din tatele aleia, ca libidinos etc. Dar coite, ce vina am eu daca stau intins linistit pe cearceaf, ma uit la valurile marii si fix in fata mea sta una capra sa-si aranjeze cearceaful? Pe bune!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top