barbatii sunt idioti si femeile sunt proaste. zic..

Manca-v-as, nu-mi umpleti frigiderul, nu generalizez. Dar nu e zi sa nu aud de cate unu care o comite grav. Stati sa va explic:

Vasilica e un tip ok. Arata ok, munceste, are banuti si e singur, nu si-a gasit perechea desi femeile se tin dupa el. Adica are de unde alege. Si totusi, la 30+ de ani, iti spune mereu acelasi lucru: nu am gasit pe cineva compatibil. Brusc intr-o zi auzi stirea ca Vasilica s-a insurat. Ce misto, bine ca si-a gasit in sfarsit pe cineva. Dar cum arata? Ei my friends, va spun eu cum arata cea care i-a pus capac: 160 de kile si copil dintr-o alta relatie.

Vasilica e un idiot sau poate e de fapt un dereglat sexual, dracu stie. Dar ce zici de Fanel? Asta e si mai rau. S-a insurat cu una cu care a facut 2 copii apoi au divortat. Fanel nu poate sta singur asa ca s-a insurat cu alta care avea deja un copil dintr-o alta relatie. Apoi si-a dat seama ca 3 copii sunt prea putini asa ca a mai facut si cu asta unul. Acum am aflat ca s-a despartit si de asta si e in cautare de o noua relatie. Aviz amatoarelor: Fanel face copii dar asta nu inseamna ca-i si iubeste. Fanel este doar un frustrat sexual care, incapabil fiind sa convinga o femeie sa faca sex cu el, o ia de nevasta. Are cred si un mic retard, n-a auzit de prezervative si nici nu poate s-o scoata la timp. Nuuuu, nu vorbim de vreun boschetar sau tarabete agramat. E bucurestean, ofiter de politie.

Geta are 2 fete, fiecare facuta cu alt barbat. Nimeni nu stie motivul pentru care e singura acum dar se descurca, munceste prin Italia iar copiii stau cu bunica in romanica. In Italia, Geta l-a cunoscut pe Gigel, baiat salon, roman de-al nostru. Si s-a gandit sa-i faca si lui un plod. Sa fie bine ca sa nu fie rau, 3 copii cu 3 barbati. Acum ca e insarcinata, Gigel a lasat-o balta si s-a carat in alta tara, probabil sa scape de ea. Iar ea a fugit dupa el. Nu conteaza ca mai are 2 copii pe care ii vede din 2 in 2 ani, Geta e preocupata sa nu-l piarda de Gigel, asa ca alearga prin lume dupa el. Cu totii stim ce se va intampla, mai putin Geta.

As mai da exemple dar cu alta ocazie. Acum vreau dezvolt in 2 vorbe titlul care poate v-a deranjat. E clar, unii barbati sunt idioti, altii vor doar sa futa. Dar femeile de ce sunt atat de proaste? Hai sa luam exemplul celei de-a 2-a sotie a lui Fanel. A trecut deja printr-o relatie care n-a mers si are si un plod pe care il creste singura. L-a intalnit pe Fanel, baiat in uniforma, divortat, cacat. Pai surioaro, cand auzi ca mai are 2 copii si e divortat, il lasi acolo unde l-ai gasit, nu il iei de sot si ii faci si lui inca un plod. Sunt 99% sanse sa te lase si pe tine pentru ca amandoi aveti antecedente. Imi pare rau s-o spun dar esti proasta. Pentru ca daca erai desteapta, ii mancai banii si il tineai pe presul de la intrare ca un caine. Acolo ii este locul daca ma intrebati pe mine.

Vai Twigg, dar poate Fanel chiar e un tip de treaba si fosta sotie era o scorpie nenorocita.

Nu amigos. Daca stii ca e scorpie, nu o iei de nevasta si mai ales, nu-i faci 2 plozi. Si daca esti un om responsabil, faci absolut tot ce poti sa mearga relatia, inclusiv sedinte la psiholog. O relatie nu merge pentru ca TU nu vrei sa mearga. Barbatii sunt obsedati de sex, absolut toti. Cand nu primesc ce vor, cu tinder, facebook si site-uri porno la discretie, mintea lor o ia razna. Viseaza cu ochii deschisi doar pizde, tate si buci care se desfac in fata lor. Nu le mai pasa de copii, de bani, de nimic. Si voi femeile nu vedeti asta! Cum sa crezi tot ce spune un barbat divortat, trecut de o varsta, care vorbeste calm, e glumet, e openmind si lipsit de griji? Pai proasta aia i-a dat pur si simplu drumul ca sa te bucuri tu de el? Vedeti in schimb un minuscul fir de par pe scaunul masinii care e tot al vostru. Injurati-ma.

Comentarii ( 4 )

  1. Nu ti s-a intamplat niciodata? Mie da. Vreau sa spun ca nici macar nu intrase in masina, l-a vazut de afara :))))))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top