Am fost la mare. Din nou :)

N-am avut chef de scris dar as vrea totusi sa va anunt ca am fost din nou la mare saptamana trecuta. De data asta n-am mai stat in hoteluri sau camere din vile, am stat intr-un complex de apartamente cu circuit inchis, cu piscina, gratar si foisor pentru cei care stau acolo. Adica, moshule, n-am stat ca voi, cu cearceaful pe malul marii in aglomeratie, am stat ca jmecherii cu bani. Daca ma intelegeti.

Asta teoretic. In realitate insa, lucrurile stau cu totul altfel. De ce? Pentru ca traim in Romanica. D’aia.

Posibil ca eu sa fiu un ciufut dar ma fut in ele de rezidentiale. O sa va rog sa faceti un mic efort de imaginatie: ganditi-va la o piscina cu apa limpede, afara e soare, tie ti-e cald, esti la mare, sezlongurile te asteapta sa te relaxezi pe ele dupa ce te balacesti in piscina. Acum adaugati un grup de tineri, baieti si fete, care stau de jur imprejurul piscinei. Ganditi-va la o manea de succes. Dati maneaua la maxim. Acum va uitati la acei tineri, baieti si fete care pocnesc din degete, bat din palme si se unduiesc pe respectiva manea de-a lungul piscinei.

Luati-va privirea de la piscina si uitati-va la gratarul care fumega. In fata gratarului, un dolofan de 230 kile curata niste peste. Uitati-va la el, ii vedeti bucile alea slinoase? Are slipul tras doar pe juma de cur. Ii vedeti parul de pe cur?

Se face seara. Grupul de tineri a mancat si acum se balaceste in piscina. Fetele stau pe sezlongurile unde ai fi vrut tu sa te asezi. Vrei sa intri in piscina dar baietii fac bombe si tiribombe si nu ai loc de ei. Muzica s-a oprit dar ei urla si zbiara.

S-a facut noapte. Inchizi tv-ul si incerci sa adormi. Din nou, acelasi grup de tineri stau la o masa fix sub balconul tau. Unul spune bancuri si ceilalti se tavalesc pe jos. Se face 2 noaptea. Nu se mai spun bancuri dar se vorbeste intens despre aventurile unuia dintre ei in Germania. Se fac planuri de viitor. Se ciocnesc sticle de bere.

S-a facut ora 4. Tinerii s-au retras in camere. Acum poti sa dormi linistit. Pina la ora 6:30 cand dolofanul are chef de vorba cu un vecin. Vorbesc tare despre tinerii care au petrecut toata noaptea: ce cur avea aia in costum roz, ce draguta la fata e aia mai grasuta.

O da, e misto la rezidential. Mai merg!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *