meanwhile

Ce faceti manca-v-as? Bine sanatosi? Noi incepem sa ne revenim usor usor, am fost praf de oboseala cateva zile de dupa ce ne-am intors din apuseni. Am gasit o explicatie pertinenta si anume ca in Bucuresti NU exista aer. Am stat in munti vreo 6 zile, n-am avut nicio problema cu oboseala, aici abia imi tin ochii deschisi. Gasiti voi alta explicatie!

Asa ca ne gandim, din nou (a cata oara?), sa ne caram din oras. Dar nu in apuseni, ar fi o schimbare mult prea brutala. Desi, coaieeee, pe drumul de intoarcere, undeva intre Rosia Montana si Alba Iulia, am luat la ocazie o femeie care traia intr-un catun cu 44 de oameni, fix in munti. Stiti cat cerea pe 1000 de mp? 10000 de lei! Bonus: apa si lemne gratis! Apa ca vine din munte iar lemne din padurea ei. Ca are. Deci chiar imi imaginam pe drum cum ar fi sa-mi fac o pensiune in mijlocul muntilor, si din padure sa rasune pina la sosea AC/DC, sa vina toti motociclistii la fratili vostru la o bere reeece si relaxare in drumetiile lor. Fuckin amazing…

Apropo de drum: eu nu prea ma mai uit la tv la stiri, aveti cumva idee daca a inceput razboiul? Intreb pentru ca pe drum am vazut zeci de convoaie militare cu armament, tab-uri, tancuri si alte arme de m-a luat cu frisoane. Va jur ca nici in filmele cu Rambo n-am vazut atata armata, atatea trenuri cu tancuri, atatea convoaie militare intinse pe sute de kilometri. Nu e normal sa vezi asa ceva pe timp de pace, sper ca nu suntem atat de idioti sa declaram razboi Rusiei. Daca ma intrebati pe mine, noi nu avem nicio sansa intr-un razboi nici cu..insulele Feroe. Ne-au batut la fotbal, garantat ne bat si intr-un eventual razboi. Acum sincer, cine sa mearga la razboi? Ca pe oricine ai intreba iti va spune ca are treaba, pe sistem „plec in Anglia coaie, bag pula in razboiul lor”. Iar cei care nu pleaca in Anglia au combinatii. La orice restaurant/terasa te duci, daca tragi cu urechea la masa de vizavi, sigur auzi cum saracu ala discuta biznisuri de zeci de mii de euro, de masini sau alte suste. Totul cred ca ni se trage de la scutul pizdii. O tara fara armata, cu 60% populatie saraca si foarte saraca, cu 70% wc in fundul curtii si tot atatia semianalfabeti care cred ca soarele se invarte in jurul pamantului – dar in schimb zici ca avem 3 coaie fiecare de ne permitem aroganta sa tragem flegme in curte la rusi. Sa speram ca au aia alte treburi..

Am fost pina la media galaxy sa ma interesez de niste electrocasnice si am constatat ca daca vrei sa lucrezi intr-un astfel de magazin, trebuie sa indeplinesti o conditie: sa fii retard. Nu-mi explic de ce nimeni nu se pricepe la nimic! Am intrebat un sarac de acolo daca ma poate ajuta cu niste detalii despre o plita. Mi-a zis ca nu se pricepe  iar colegul care se ocupa de zona nu e momentan. M-am dus apoi la espresoare de cafea. Nici acolo nu se pricepea nimeni. Cica luati-l pe asta scump (2200lei), sigur e bun la banii astia. Pai boss, niste detalii ne dai si noua?

M-am uitat aseara 5 minute pe antena 3 si vorbea gadea despre o noua categorie de oameni: hipsterii manelisti. Vai, dar ce noutate! Boss, cocalarii au barbi de cand lumea, buna dimineata! Doar ca in ultima vreme au si timp si bani sa stea mai mult prin frizerii si malluri. Eu nu stiu ce e un hipster dar banuiesc ca e un emo ajuns la maturitate. Sa inteleg ca acum, daca vad un barbos cu esarfa la gat si pantofi de clown, e posibil sa nu asculte Les elephants bizzare ci Guta? Pai sincer acu: e vreo diferenta? Va mai spun o susta: nu exista hipsteri, exista doar oameni cu bani care vor sa iasa in evidenta. Nu ca sa-l vad eu, ca sa-l vada pizdele. Ala care sta 2 ore la frizerie sa-si aranjeze barba sta pentru pizde. Ala care se imbraca ciudat se imbraca pentru pizde. De ce nu exista hipsteri care lucreaza la mega image? Poate..salariile de cacao?

Am probleme cu blogul. La modul ca incepe sa dea rateuri, cred ca din cauza ca are prea multe articole/poze, nu stiu. Iau in calcul sa ma opresc din scris, oricum nu prea mai am nimic de spus de mai multa vreme. Si am obosit/imbatranit, cat dreacu s-o mai ard aiurea cu glume de cacao si poze cu femei goale? Stau si ma gandesc, daca ma chinuiam putin, acum aveam copil de 23 de ani si nepotei de 3, 4 ani. Esti nebun!? Pai mai aveam eu timp de cacaturi d’astea? Sa citeasca fii-mea – director la multinationala, ce prostii scrie ta-su pe blog, cum saliveaza la femei goale? Sa vina acasa si sa-mi zica: tata, la controlul de prostata  nu te duci, dar de poze cu femei vad ca ai timp..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top