Am luat decizia sa nu mai postez nimic pe facebook

Bine, nici nu ma omoram. Ocazional mai bagam cate o poza care mi se parea mie funny. Apoi mi-am dat seama ca de fapt nu urmaresc nimic: n-am nevoie nici de friends noi, nici de followersi, nici de likeuri. Plus ca ma adresez de fiecare data acelorasi oameni. Unora poate ca le place placea ce bagam, altii isi spuneau, probabil, ca sunt un idiot infantil iar altii mi-au dat, probabil, block. Nimeni nu e obligat sa vada ceva ce nu a cerut. Si eu am facut la fel, am dat eject la toti cei care vorbeau de politica. Fair enough.

Stiti ce ar fi misto? Sa-l faca pe bani. Daca doar te uiti la feeduri gen artisti, muzica, stiri etc si nu deranjezi pe nimeni cu tampeniile tale, atunci sa fie gratis. Dar daca imi pui 98 de poze din concediul tau de cacat, pai atunci plateste, du-te’n spume. Un euro/pozele cu caini si pisici, 5 euro fiecare poza din concediul tau de cacat, 10 euro sharele la retete de mancare. Pentru ca daca ma ingras – ai si tu partea ta de vina.

Ei bine, toti acesti bani sa fie impartiti in mod egal la prietenii din lista. Pentru ca daca trebuie sa te suport – macar sa merite!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top