Romania e o tara plina de labari

Asta e, n-am pic de bun simt. Dar macar sunt sincer.

Stiti emisiunea „insula iubirii”? Hooo, stiu ca v-am acrit cu parerile mele, de data asta nu mai am nicio completare. De fapt ar mai fi dar.. mortii ma-sii, cu alta ocazie. Vroiam sa vorbim de una dintre concurente, Alaxandra daca imi aduc aminte bine. Una grasuta, destul de naspa pentru 21 de ani (daca am inteles bine). Ma rog, ca sa simplificam: una din cele 5 proaste, toate sunt la acelasi nivel.

Imi arata aseara nevasta-mea pagina ei de facebook: are 8 mii+ de likeuri la 3 vorbe scoase pe gura! Voi intelegeti ca o femeie banala, batuta si inselata de prietenul retard si intretinut de parinti, are zeci de mii de followersi dupa ce a aparut la tv intr-o situatie penibila?

Nu stiu daca m-ati inteles: este genul de femeie care nu o duce capul. Am inteles ca lucreaza intr-un cazino si ii dau aia spaga, de acolo cica ar avea si bani. Deci nu e pe inteligenta, e pe baza de mana pe cur. Ceea ce, probabil, au remarcat si diversi libidinosi: ca are cur. Ca au avut astia de la antene proasta inspiratie s-o arate noaptea in bikini cum doarme in pat. Exact my friends, in romania inca poti ajunge vedeta daca iti vad oamenii chilotii la tv. De fapt cred ca e cam singura solutie care functioneaza.

Ma intreb, astia care dau like la astfel de personaje, nu le este totusi rusine ca ii vad rudele si prietenii? Mi se pare umilitor sa dau like la razvan si dani, sa nu mai zic de maruta sau andra. banica sau delia. smiley sau carlas.

– Twigg, eu cred ca tu esti doar invidios!

Iti respect parerea prietene. Este o calitate cu care ma mandresc, doar ca nici vorba de invidie. Sunt doar socat de cati idioti are tara asta. Sunt atat de multe persoane care merita apreciate dar nu sunt apreciate incat iti vine sa-ti dai cu tesla. Apare delia cu o poza in care zice „buna dimi” si hopa vin 30 de mii de likeuri. Adica cateva sute de euro in contul ei. Ce pula mea e atat de special ca spune fatuca aia buna dimi – va jur ca nu inteleg. Ia sa nu-i mai dea nimeni like, mai posteaza? Evident ca nu, nu mai merita. N-am auzit niciodata de o fapta buna a unui artist d’asta vedeta ci doar ca Xulescu nu canta pe mai putin de „x” mii de euro. Ne tolereaza ca prin noi fac bani. Atat.

Revin la noua mea prietena Alexandra: ii doresc sa faca nu doar 8 mii de like-uri, ii doresc sa faca 20K. Ii doresc sa faca chiar 50k. Apoi, cand toti labarii astia incep sa-si indrepte like-urile catre alta boarfa si nu o mai baga in seama, o s-o apuce disperarea. Stiti ce face omul la disperare? Se vinde. Pe sistem „vai, dar eu sunt vedeta! Oamenii ma iubesc! Oamenii ma adora! Sunt influencera si un exemplu pentru sute de mii de fete!” O daa, cum sa nu.

Eu nu pot urmari astfel de persoane dar anuntati-ma si pe mine cand spune ca „vrei sa-mi vezi bucile? da-mi like! Vrei sa ma futi? da-mi share!”, posibil sa fiu interesat. It’s just a matter o time..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top