Vacanta la rulota – primele impresii

Stam de cateva zile la rulota la mare. Nu va spun unde, n-as vrea sa ma vedeti cum spal vasele in timp ce nevasta-mea se joaca pe laptop. Dar va puti da seama unde sunt dupa poza din articol, pentru cine cunoaste, chiar acum am facut-o. Sa va explic:

Asta vara ne-am decis sa experimentam vacanta la rulota, pentru a sta efectiv pe malul marii. Nu ma pot plange, rulota are 2 paturi in care incap 4 persoane, are un fel de curticica cu masa, scaune, aragaz, chiuveta si frigider + baie si wc. Are de toate daca ma intelegeti. Si da, e pe plaja, pe jos e nisip si marea e la 20 de metri.

Parca va si aud cum ziceti: Doamne, cat de frumos trebuie sa fie! Si este. Primele 5 minute.

Apropo, la rulota nu ai de niciunele, trebuie sa vii de acasa cu tot: de la farfurii la lenjerie, de la tigaie la sticla de ulei etc. Deci ai bagaj la greu. Dar unde-l tii? Ca in rulota nu prea e loc!

Hai ca va prindeti repede. Dupa cele 5 minute de „wow” in grup, ne-am trezit ca n-avem unde sa ne punem bagajele. Si ca sa n-o lungesc prea mult, pe singurul metru liber din rulota sta acum un troler cu haine, ca sa te urci sau te dai jos din in/din pat, trebuie sa sari peste el. De aici pina la nervi a fost doar un pas.

Ieri a fost nu frig, ieri a fost iarna la mare. Am paralizat cu totii de frig iar azinoapte a fost, deci.. nu vreau sa ma mai gandesc. Am spatele blocat, picioarele inca nu le pot misca normal iar un carcel (probabil tot de la frig) m-a chinuit toata noaptea.

Ieri a fost cea mai de cacat zi de concediu ever. M-am gasit in situatia de a fi responsabil de un concediu semiratat, intr-o rulota insalubra, mica, cu vreme de cacao. O da, mizeria din rulota e greu de descris. De fapt nu prea poti sa le spui rulote, mai degraba tomberoane.

Azi e soare, sper sa am o zi mai misto. O zi in care sa mananc hamburgeri, sa stau la laptop cu picioarele in nisip, sa ma intind pe sezlong la soare, sa ma scarpin la oute cand nu se uita nimeni si sa beau bere rece in timp ce ma uit la pizde femei valurile marii.

Apropo de stat la rulota, stau si ma gandesc la o eventuala apocalipsa, situatie in care esti nevoit sa locuiesti probabil intr-o asemenea cutiuta. Sa n-ai loc de nimic, sa te trimita nevasta-ta dupa cutia de pateu si sa fii nevoit sa dai la o parte baxul de apa, pungile cu pufuleti, borcanul cu zacusca, castronul cu rosii si cutia cu tampaxuri. Poate unora li se pare distractiv, mie nu mi se (mai) pare. Mai ales cand o auzi „hai odata!” si tu stai cu baxul de apa in mana si realizezi ca mai ai nevoie de inca o mana ca sa poti ajunge la pateu. Cred ca va las pe voi sa supravietuiti, eu am trait destul..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top