Vacanta la rulota: ultimele impresii

Nu s-a schimbat mare lucru. Am avut ce-i drept 2 zile super misto, cu soare si valuri, am mancat ce am vrut (hamburgeri), am stat la laptop cu picioarele in nisip si cu berea rece langa mine. Bonus: fii-mea a avut 2 fetite cu care s-a jucat de nici n-am stiut ca avem copil. 2 zile din 4 pot spune ca au fost ok.

Ieri au plecat ambele fetite si gata distractia. Mai mult, o rulota cu numere de vaslui s-a pus fix in fata noastra si nu mai vedem marea. N-ai ce sa le faci.

Azi plecam si noi si avem o mare dilema: daca sa mai venim aici. Concediul la rulota are si parti bune, cel mai important e ca iesi super ieftin cu mancarea. Daca la orice terasa dam ~100 lei sa mancam toti 3, la rulota ne-a costat maxim 20 lei. Si mananci si bun si ce-ti place tie.

Partea proasta e mizeria si spatiul foarte mic. Ganditi-va ca femeia de servici, cu mopul cu care spala pe jos in wc – tot cu el da si pe masa unde mananci, ni s-a facut rau cand am vazut-o ieri la rulota vecina. Cat de nesimtita sa fii manca-ti-as? Sau cat de puturoasa..

Asa, concluzie: cel mai misto e sa ai tu o rulota, sa fie curata, aranjata si ingrijita. Sa-ti fie drag sa stai in ea. Doar ca e o problema: nu avem nici bani si nici masina 4×4 sa poata sa traga asa ceva. Iar un camper vechi si obosit nu e mai jos de 7 – 8 mii de Euro. Deci.. nu stim.

Apropo: cazarea incepe la ora 2 si eliberarea rulotei se face la ora 12. Noi am ajuns la ora 3 si nu ne-a lasat sa intram ca cica mai dureaza 1 ora pina e gata. Adica ne-am primit cheia abia la ora 4. Pina am scos bagajele din masina s-a facut 5 si s-a dus dracu ziua. Astazi ma astept sa vina zdreanta asta si sa ne dea afara la 12 fix. Sa vezi ce-i iau mortii..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top