Trebuie sa intervin de urgenta!

Bai, de cateva zile e non stop la tv un tip, Marcel, care se plange ca l-ar fi inselat nevasta-sa. Simt nevoia sa intervin si sa-l ajut cu un sfat pentru ca abordarea lui e complet gresita. So, daca cumva il cunoasteti, dati-i link-ul de la articol, s-ar putea sa-i fie de ajutor:

Marcel,

Trec direct la subiect. Cand eram pustan, aveam o gagica pe care o futeau mai multi. Stiam asta, lipsea de acasa cu zilele, umbla cu niste dubiosi si dubioase, faze. Eram mic si fraier dar ma multumeam ca aveam si eu ce sa fut, inconstient ca puteam lua o boala sau dracu stie. A fost un compromis ok zic eu pentru varsta aia. Nu ma presa cu iubire, nu trebuia sa stam tot timpul impreuna sa ne plimbam romantic in jurul blocului. Aveam timp si pentru fotbal cu baietii si pentru jocuri pe PC. Timpul a trecut si mi-am tras o alta gagica. La un moment dat, m-a inselat si tipa asta. Comparativ cu cealalta, ea mi-a spus in fata ca are o relatie cu un prieten comun, altfel nu as fi aflat si nici nu mi-as fi dat seama. N-am mai acceptat eu sa continui relatia cu ea si ne-am despartit amiabil.

Timpul a trecut, alte relatii s-au aprins si s-au stins. La un moment dat insa, ceva s-a intamplat: eram cu una dintre fostele pe care o banuiam ca isi gasise pe altul. Incepuse sa vina noaptea tarziu de la munca si foarte obosita. Intr-o noapte a venit si mirosea puternic a tigari si bautura. M-am gandit imediat ca m-a inselat. In loc sa-i fac scandal la 2 noaptea, mi s-a parut foarte tentant si excitant s-o fut cum n-am mai futut-o niciodata, chiar daca mi-a spus ca e moarta de somn.

Marcel, am futut-o atat de barbar in noaptea aia incat a 2-a zi n-a putut sa se ridice din pat si nici nu s-a dus la munca. Ba mai mult, cand si-a revenit, ziceai ca i-a strambat cineva fata, avea un ranjet care a persistat zile intregi. Ma rog, ai prins ideia.

N-am mai stat cu tipa aia ca era oricum o ciudata dar tin sa te anunt Marcel, a continuat sa ma sune inca vreo 2 ani dupa despartire si sa-mi spuna daca pot sa vin s-o fut. Iti jur, nevasta-mea a fost martora. Ii explicam ca sunt intr-o alta relatie misto si nu sunt interesat si totusi a continuat.

Marcel, nu stiu daca sfatul meu e valabil si in relatia voastra dar ai putea incerca, cat inca se mai poate face ceva. Cand vine acasa si simti ca e proaspat fututa, ia-o si tu. Da in ea fara mila, imagineaza-ti ca ce i-a facut ala – tu trebuie sa-i faci inzecit. Sa inteleaga ca ce are acasa e mult mai misto.

Bafta!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top