meanwhile

Mai sunteti in viata dupa uraganul de acum 2 zile? muhahaha, Duamneee cat am ras. De fapt n-am ras, am plans. Am plans pentru ca am un creier care nu este pregatit, nu are capacitatea si nu poate sa inteleaga valurile de prostie care ma inconjoara. Exact ca o eroare de sintaxa intr-un limbaj php, nu stie sa proceseze informatia si da eroare. Eu nu dau eroare, eu incep sa plang. Bai, deci este prea multa prostie, situatia e dramatica! Am vazut oameni care si-au cumparat baxuri de apa si s-au baricadat in case, voi intelegeti unde s-a ajuns? Voi realizati ca daca astia anunta un cutremur maine si esti in trafic la ora aia, acolo ai ramas? Daca zic astia la romaniatv ca rusii au intrat cu tancurile in tara si suntem in razboi, in urmatoarele 2 ore toate magazinele sunt goale de marfa? Pai coite, te-ai gandit sa verifici daca stirea e adevarata? Si daca vin tancurili, crezi tu ca 10 baxuri de apa si 5 de pateu iti vor salva viata? Pai tancu n-are carte, bossul meu, tancul da cu ghiuleaua direct in blocul in care te-ai ascuns tu dupa perdele, nu cred ca scapi sincer..

Chiar ma gandeam la noua definitie la ironiei: sa faci parte dintr-un popor sarac, prost si bolnav, care isi pune toate sperantele intr-o minune divina, fara sa realizeze ca au ajuns saraci, prosti si bolnavi tocmai ca isi pun toate sperantele intr-o minune. Adica suntem un popor care crede in minuni doar ca ele NU se intampla. Si nu se intampla din cauza mea si poate a ta care gandesti ca mine si Dzeu e de fapt un ofticos care daca nu-i facem toti pe plac – se razbuna pe toata lumea. La modul „O sa-mi fie mila de voi abia atunci cand sunteti umili si sfiosi pina la ultimul. Daca din 18 milioane unul singur se indoieste de mine, toti ceilalti 18 milioane vor fii condamnati la saracie si boala.” Pentru ca amigos, exact asa gandesc majoritatea. Noi astia care nu negam existenta dar nici nu putem sa credem chiar totul, noi suntem de vina. Ca ne-am pierdut credinta, ca pacate, ca plm.

Mortii lor, hai sa discutam si de altceva. Bai, vreau si eu sa cumpar chifle de hamburger d’alea bune rau, de care mananci pe la restaurante cu minim 30 de lei/hamburgerul. Aveti idee unde gasesc? Ca de 2 luni caut si nimic, mi-am luat grill Tefal degeaba. Nu ma trimiteti la mega sau lidl, alea sunt niste saracii. Nu boss, chifle mari, pufoase, rumene si cu niste seminte puse la misto acolo pe coaja. Am ajuns sa merg pe la restaurante sa-i intreb pe ospatari de unde le iau ei, pina la urma am aflat ca se vand doar in regim horeca in pungi de minim 50 de bucati si costa cam 2 lei chifla. Daca ne strangem mai multi si ia fiecare 10 chifle, hai sa facem o susta. Cum adica ce faci cu ele? Hamburgeri manca-ti-as! Ce ziceti?

Am inceput sa joc la pariuri! Nu va imaginati ca ma duc la una dintre milioanele de sali din cartier, joc online, de pe telefon. Am inceput sa fac chestia asta abia de o saptamana, am inventat un algoritm matematic cu care garantat castig: joc complet la plesneala. Pai ce, vreti sa tin cont de cotele pizdii? ce-ai facut ma nene maaaa, alea sunt pentru fraieri. Adica cum adica? Nu stiti ca Real Madrid tocmai a luat bataie de la o echipa slaba, desi avea cota 1:20? I-a terminat pe toti, sa mor. Din ce am inteles, inclusiv jucatorii si cluburile de fotbal au ca sponsori casele de pariuri, de acolo vin banii. Pai in plm, de unde au zeci si sute de milioane sa cumpere jucatori? Mai bine vinzi un meci si te umpli de bani. Bine, n-am castigat inca nimic, joc doar de incalzire asa, pe 2 lei. Bifeaza fratili vostru cate 15 meciuri/bilet, te ia ameteala cand te uiti la castiguri: 12.685 lei, 11.335 lei, 8.672 lei etc. Pe bilet de 2 lei! Daca imi iese unul/luna sunt un om fericit.

Comentarii ( 2 )

  1. Pe superbet, mi se pare usoara interfata pe mobil. Bine, nici nu am incercat pe altele, asta mi s-a deschis primul :))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top