Poate cel mai interesant articol din acest an

Se pare ca exista o planeta mica undeva la extremitatea sistemului solar cu o orbita eliptica care, cica, traverseaza sistemul solar odata la cateva mii de ani si se apropie extrem de mult de Terra. Se pare ca ar fi viata acolo. Putem presupune ca, daca exista o forma inteligenta de viata, ei sa fi vizitat planeta noastra in urma cu 6000 – 8000 de ani.

De aici tot felul de speculatii, logic. Posibil ca astia sa fi coborat pe pamant si sa fi intrat in contact cu sumerienii pentru ca la dracu, prea erau avansati pentru vremurile alea. Sa nu mai vorbim de constructii, civilizatie etc.

Din punctul meu de vedere pare o teorie plauzibila. O civilizatie extraterestra (ancient aliens) au ajuns pe pamant, ne-au invatat una alta, ne-au civilizat si ne-au promis ca se vor intoarce sa vada cum evoluam. Ei bine, pe mine asta ma sperie. Daca astia vor veni din nou pe pamant, probabil ca impactul a ce vor gasi aici ii vor face sa-si dea cu testa in coaie. Mai mult de 8 miliarde de oameni, necivilizati si rai unii cu altii se bat si se omoara intre ei pentru ultimele rasurse de pe pamant. Daca extraterestrii aia isi imaginau ca vor gasi o lume extraordinara – vor avea o mare dezamagire.

Ce dracu n-a mers bine? Evident ca ei au fost bine intentionati, scopul lor a fost, probabil, sa-si faca niste vecini, sa se viziteze reciproc, sa evoluam impreuna, sa ne ajutam sa supravietuim intr-un univers ostil. Vor ateriza aici si vor fi atacati cu bombe si rachete de o civilizatie care nu stie decat sa distruga.

In mortii ma-sii, nu e corect. Sper sa fiu cumva conectat la ei, ceva care sa ma salveze de oameni, sper ca cineva sau ceva de pe acea planeta sa vada ca nu am esuat toti in acest experiment. Daca acei extraterestrii erau extrem de avansati in urma cu 6000 de ani, va dati seama cat de avansati sunt acum? Sau poate cine stie, de fapt ei sunt cei care au nevoie de salvare. Stiu, suna cam ca Prometheus dar… si scenariul ala a fost scris de cineva foarte destept. Poate e chiar adevarul..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top