daca-mi permiteti..

Eu cred ca regele e mort de cel putin 1 an de zile. De Mihai ziceam. Ziceti voi ca nu e caterinca cum l-au dat pe saracu ala afara de la succesiune, din cate inteleg el trebuia sa fie mostenitor, fratele Nicolae e adevaratul nostru rege manca-ti-as. Tipic pentru Romania unde toate alegerile, din cele mai vechi timpuri pina azi, toate au fost corupte. Adica niciodata nu a iesit ala care a fost ales pe bune. Si cand chiar a fost ales pe bune – l-au impuscat legionarii. Pai coaie, ce pretentii sa ai de la astia de la putere, nascuti prin Teleorman sau satele din moldova sau oltenia, daca si la nivel de printi si printese cu sange german se fac astfel de magarii?

Din punctul meu de vedere, odata ce te-ai nascut sau ai pus piciorul in Romania, din clipa aia ti se schimba ADN-ul. Are loc o modificare in creier si in loc de „bunaziua” iti iese pe gura „da-te-n mortii tai” si din „multumesc” iti iese „te fac, fraiere”. Zona asta a globului are ceva special care ne transforma in niste mitocani, corupti si hoti. Altfel nu-mi explic cum de pina si astia isi dau in cap pe la spate pentru bani, faima si putere.

Intebare: O fi din cauza miezului de fier topit din centrul pamantului? Or fi rusii de vina? Ne baga astia ceva in mancare?

Raspuns: nu, asa suntem noi genetic. Nu putem schimba nimic ci doar sa ne acceptam soarta. Nu e nicio diferenta intre omul simplu de la sat si mostenitorii lu’ Mihai. Toti te vor vinde daca vor avea de castigat de pe urma ta. Principesa si-a balacarit copilul la tv, complet inutil. Ganditi-va ce v-ar face voua, care chiar nu contati pentru ea, daca ar avea ocazia.

Maaaa, da-te-n mortii tai cu miezu ma-tii, noi romanii suntem un popor credincios, cu valori morale si frica de Dumnezeu. Nicolae ala e un golan nenorocit, foarte bine ca doamna principesa l-a dat afara, noi credem in familia traditionala, suntem buni, milosi si cinstiti.

Pai doamna, daca eram un popor cinstit si cu frica de Dzeu, eram si noi o mica germanie. Dar suntem un popor corupt, mintit cu televizorul, suntem hoti si puturosi.

Raspuns: fii atent ca eu nu blestem. Da sa dea Domnu sa [..]

whatever.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top