vine black friday! lol :)

Nu inteleg de ce mortii lui tipa la mine ala din reclama aia de la tv, ceva legat de black friday. Cum n-o stiti? Deschideti tv-ul si asteptati pina la o pauza, cand auziti ca va cearta unul cu o voce extraordinar de enervanta – de ala vorbesc. Ba da pe bune, de ce mortii ma-tii ma certi, futu-ti pe ma-ta? De ce trebuie sa tipi la mine sa-mi schimb frigiderul? Ma simt agresat! De ce nu pot face si ei reclame mai pasnice, gen: salut! vrem sa-ti amintim ca de la noi iti poti cumpara un frigider la un pret excelent!

S-au gandit ca daca un cretin tipa la mine si foloseste in context „black friday”- gata, m-au convins, ma duc sa-mi cumpar aragaz de frica, chiar daca n-am nevoie. De parca black friday inseamna de fapt apocalipsa. Daca auzi black friday lasi totul balta si cumperi ce spune ala. Complet gresit idiotilor! Dati impresia ca sunteti disperati sa vindeti ceva, orice. Majoritatea dintre noi am facut icter de la atata bf care, daca imi aduc aminte bine, a inceput undeva in februarie. Care mai e farmecul unei nopti pline de reduceri daca la voi e nonstop si la misto? Si cel mai trist e ca atunci cand stai cu orele in trafic sa-ti duci frigiderul acasa, vezi pizde care conduc masini de multe zeci de mii de euro si care, probabil, castiga mii de euro/luna pentru ca te-au convins pe tine sa cumperi chiar daca nu ai nevoie. Pai unde credeti ca lucreaza majoritatea daca nu in publicitate? Se strang la brainstorming si ajung la concluzia ca „ba, astia oricum sunt niste prosti. Care ai ba vocea mai enervanta? Tu Vasilica? Ok, maine facem o inregistrare: tipi cat poti tu de tare cumparati, cumparati, cumparati. Vasilica, fara injuraturi de morti, da? Doar tipa la ei si repeta black friday, da-i in cacat de saraci, important e sa le luam banu. Trebuie sa plec de revelion in Bahamas asa ca fii convingator. Hai ca poate cand ma intoc iesim la o cafea”.

Am mai auzit una ieri, cred ca era la pasta de dinti, cica „dintr-o data, mi-am simtit gura plina de sange.” Pai poate era pe stop, bai Vasilica! Retarzi..

Comentarii ( 2 )

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top