Confesiuni: am agresat sexual femeile!

Observ ca nimeni nu scapa de acuzatii de agresiuni sexuale asa ca mi-am luat inima in dinti si marturisesc inainte sa fiu acuzat: da, am agresat sexual femei si imi pare rau pentru asta. As vrea sa nu o fi facut-o dar la dracu, sunt un obsedat, un nemernic si un pervers imoral, nedemn pentru un tata de fata.

Sa va explic: mi-am agresat sexual vecina de la parter. Ieseam intr-o zi din bloc si ea urca scarile cu o bicicleta. Nu stiu ce dracu a fost in capul meu ala obsedat de i-am tinut usa sa intre in bloc, moment in care hainele noastre s-au atins usor. Acum imi dau seama cat de nenorocit am fost, imi dau seama cat de greu i-a fost ei sa treaca peste moment si stau cu teama ca in orice clipa, sotul va veni la usa sa-mi ceara socoteala. Imi vine sa urlu de nervi, de ce a trebuit sa-i tin usa? De ce nu am luat-o la fuga, de ce a trebuit sa fiu eu omul potrivit la locul nepotrivit?

Intr-o alta zi, vecina de la etajul 1, o femeie de vreo 70 de ani respectata in tot cartierul, venea de la piata cu caruciorul de cumparaturi. Eu mergeam in parcare cand ne-am intersectat si i-am dat sarutmana. Un moment de nebunie a fost de ajuns sa ma ofer sa-i car eu carutul, era evident foarte greu dupa cum il tragea dupa ea. Ei bine, in momentul in care am luat carutul de maner, mainile noastre s-au atins pentru o fractiune de secunda. Dar s-au atins! Am agresat saramana femeie folosindu-ma de trucuri ieftine, gen bunul simt. Cum am putut fi atat de mojic! Saraca femeie, abia acum imi dau seama cat a suferit in tacere..

Cel mai rau am agresat-o pe cumnata-mea. Asta vara am stat cu totii cateva zile la tara. Sper sa ma ierte nevasta-mea si bunul Dzeu dar s-a intamplat, de vreo 2 sau 3 ori sa ne lovim in dreptul usii, unul intra – celalalt iesea. Doamne Dumnezeule, mai era imbracata si in maieu si pantaloni scurti! Mi-am facut mendrele pe saraca fata nevinovata! Cat o fi plans doar ea stie..

Comentarii ( 2 )

  1. Spirit de turmă. Dacă una behăie, toate behăie…
    Or fi și cazuri reale, problema e ca nu mai poți face o distincție intre realitate și prostie.

  2. Nu stiu bai Uska daca o fi asta, mai degraba disperarea de a mai iesi cumva in evidenta, de a ne mai aduce amine ca „hei, sunt inca in viata!”. Pe sistem ce bunaciune sunt/am fost si ce libidinosi sunt barbatii. Dar am stat capra si le-am supt-o de cate ori au vrut, nenorocitii dracu :))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top