meanwhile

La Multi Ani Romania!

La Multi Ani Dragnea, Codruta, Tariceanu, Daniel, Iliescu, Tariceanu, Basescu, Nastase, Iohannis! Voua va datoram spectacolul total al celui mai apreciat, longeviv si interactiv show al tuturor timpurilor. Va multumim ca ne-ati dat ocazia sa fim si spectatori dar si participanti. Scenariul, regia, intriga, suspansul, totul este la superlativ de 28 de ani incoace. Nu ne-ati dezamagit niciodata si nu ne imaginam viata fara voi.  Sunteti eroii nostri!

Asta a fost urarea mea de ziua Romaniei. E doar o urare, nu sunt mandru ca sunt roman, pute zilele astea facebook-u de patrioti. Ba, da apropo, cum adica mandru ca sunt roman? Care e faza? Ca plm, sa te nasti intr-o zona de pe terra – singura planeta care poate mentine viata din cate stim, cu granite, cu politicieni corupti, fara spitale, fara educatie si fara speranta nu pare un motiv de mandrie decat daca esti dus cu capul. Sau nu inteleg eu, nu stiu. Si oricum, la mine nu merge s-o dau la suceala, de ani de zile behai ca #muieromania. Este ok, puteti incepe sa ma injurati. Doar ca in afara de un nume oribil si un buletin, nu am nicio treaba cu tara asta. Dar nu inseamna ca iubesc o alta tara! Pur si simplu nu inseamna nimic, nu-mi pierd timpul cu astfel de nimicuri.

Dar v-ati uitat la parada, asa-i? Normal, toata lumea s-a uitat. Ati vazut avioanili? Da tancurili? vrum vrum, ma mir ca au functionat. Zicea cineva pe facebook, daca ar fi sa comparam avioanele cu telefoanele, canadienii au iphone iar noi avem telefon cu disc. True, true..

Si ca tot sunteti liberi si daca n-ati plecat prin vacante, va recomand sa mergeti la film, oricum e vremea de cacat. Am recomandari pentru fiecare dintre voi: daca vrei un film romantic de vazut in doi, uitati-va la Tulip Fever. Nu cred ca mai ruleaza la cinema dar daca vrei sa dai diseara o buca – asta e filmul potrivit, e cu love, cu sex, cu tradari, chestii dupa care se dau femeile in vant. Daca vrei un film captivant iar sexul diseara e irelevant, pe sistem ca nu conteaza daca e, mergi la Murder on the Orient Express, filmul este absolut genial. Iar daca e pe stop sau oricum nu vezi nimic din varii motive, mergi la Leatherface. Asta e pentru cunoscatori, daca n-ai auzit de texas chainsaw massacre nu o sa intelegi nimic.

Bai, ce ziceti, incepe razboiul? Doamne, deci in ce lume traim.. ma uitam la un reportaj din Korea, sincer vorbind sunt 25 de milioane de dementi acolo, de la copiii care abia incep sa vorbeasca si pina la vitezomanii de 80+, absolut toti sunt dementi. Partea funny, daca ma intrebati pe mine, e ca daca chiar incepe razboiul, absolut nimeni nu stie cati vor lupta pe bune si cati vor prefera sa se predea, demascand pratic teatrul ieftin pe care sunt obligati sa-l joace de frica. Ii vezi saraci, cocosati de foame, fara dinti in gura dar ei vorbesc de bombe cu hidrogen de parca asta e singurul motiv pentru care s-au nascut. Nimeni nu are capacitatea sa inteleaga ca 2 portavioane americane sunt suficiente sa-i rada de pe fata pamantului. Daca prin Irak au incercat un altfel de razboi ca sa omoare cat mai putini civili, aici nu mai au pe cine salva, este mult mai simplu sa-i omoare pe toti. Foarte posibil sa ne culcam seara linistiti si dimineata sa vedem la stiri ca Korea nu mai exista.

Bai, vreau sa fac un anunt: n-o sa mai postez nimic aproximativ 1 saptamana. Eram sigur ca incepeti sa plangeti. Ho ca ma intorc, nu va las singuri. Plec intr-o calatorie si nu-mi mai iau laptop-ul cu mine, doar bagaj strict pentru cateva zile. De fiecare data cand am plecat pe undeva, mi-am luat bagaje de m-au cocosat si nici macar nu le-am desfacut. N-o sa uit niciodata cum eram anul trecut cu 2 genti uriase intr-o gara din UK incercand sa-mi dau seama de unde mortii lui vine trenul. Sau cu ditai valiza in Tenerife de mi-am futut spatele cat am carat-o. Nu nene, merg exact ca un golan, imi iau doar chiloti, ciorapi, prezervative si periuta de dinti, atat. Cum adica unde plec? S-a ivit o oportunitate si, ca orice roman, m-am bagat fara sa stau pe ganduri. Hai la multi ani!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top