Mândru că ești român? Doamne ferește..

Eu inca nu-mi revin dupa ziua de ieri, ma refer la faza cu metroul. Nu stiu, poate sunt eu mai sensibil. Am vazut ca unii au gasit subiect de caterinca moartea tipei. Ori am eu o problema emotionala – ori lumea s-a dus dracu.

S-au intamplat 3 lucruri ieri. Primul este ca brusc ne-am dat seama ca am pierdut orice sansa ca neam si ca tara odata cu moartea regelui. Asa, dintr-o data ne-a venit mintea la cap. Ca daca cumva ar mai fi avut de trait vreo 20 de ani, sanchi, se gandea cineva la el sau la monarhie. Nu fac politica, inteleg ca 50% dintre romani il considera tradator iar ceilalti 50% salvator. Intr-un eventual conflicat, cele 2 parti s-ar fi anihilat intre ele si tot degeaba. Dar vai, ce sansa am ratat! Pai saracilor, ati avut 30 de ani la dispozitie sa-i dati o sansa! Ah, scuze, nu v-ati gandit la el, erati preocupati sa furati. Macar aveti o satisfactie, ati lacrimat din Mercedes in timp ce stateati blocati in trafic si ascultati la radio cum se plimba sicriul prin tara.

Al 2-lea: am inteles ca psd-ul este lider suprem peste noi toti. Adica si-au dat niste legi prin care, cel putin teoretic, sunt dumnezei. Orice ar face – nimeni nu le poate zice/interzice nimic. Pai baeti, asta chiar e o treaba fantastica! Este momentul sa ne inscriem toti 18 milioane in psd si sa furam tot ce se mai poate fura! Avem o tara care geme de coruptie, poluare, boala, rautate. Acum e momentul s-o strivim definitiv, fir-ar mama ei de tara. Dupa aia, avand buzunarele pline, plecam pe alta planeta, ne permitem. Aoleo, stati 2 secunde: pe care planeta? ptiu, futu-i gura ma-sii, ce enervanti sunt si americanii astia, n-au reusit frate sa ne faca rost de o planeta noua? Pai ce facem cu banii ciorditi? Doar n-o sa ne murdarim in rahatul pe care l-am lasat in urma. Lasand ironia la o parte, oamenii astia n-au inteles ca nu exista alta planeta unde sa te muti, tot aici trebuie sa stai. De la ideea asta ne putem da seama ca sunt atat de inapoiati incat ei nu-si dau seama ca daca nu ai apa sa bei, nu te ajuta trilioanele de dolari. Faptul ca ei distrug o tara, nu le asigura o viata fabuloasa, s-ar putea sa nu aiba ce face cu ei. Pentru ca, in caz ca nu v-ati dat seama, totul se rezuma la bani. Totul este doar o ciodeala ascunsa sub costume de mii de parai.

Al 3-lea: tipa care a murit la metrou. Inteleg ca oamenii din jurul ei au scos repede telefoanele sa vada cum ii ies matele pe sina. Pai boss, daca nici filmuletul asta nu primeste like-uri pe facebook..

Speechless.

Am zis si pe facebook: nu are cum sa existe RAI pentru oameni, poate doar pentru animale. Ca odata ajunsi acolo am instaura oligarhia, am polua, am distruge si am consuma totul, ca termitele. Asta facem si aici pe pamant.

Mandrii ca sunteti romani? Eu zic Doamne fereste..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top