Intalnire cu romanii din diaspora. muhahaha

V-am spart, este? A fost fratili vostru to an appointment cu frati si surioare vorbitori de „boss” si „manca-ti-as”. Chiar imi era dor! Apropo, au trecut mai bine de 24 de ore de la intalnire si inca n-am gasit nici macar 1 motiv sa mai merg si a 2-a oara. Am zis ca na, hai, treaca noaptea, poate am fost eu prea obosit etc. Azi toata ziua m-am chinuit sa ma gandesc la ceva interesant care s-a discutat la masa. Ba, da’ nimic! Isi facea fratili vostru sperante ca afla tot felul de lucruri care imi vor usura traiul pe aici, stiti voi, ponturi.. suste.

Ba, da’ m-am distrat maxim! Mai ales cand m-am dus la bar si am dat 6 euro pe un pisat de bere la draft. Si eu credul, aveam vreo 2 monede prin buzunar, ma gandeam in prostia mea ca n-are cum sa coste mai mult, eram deja pregatit sa-i spun barmanitei „keep the change” si un semn din ochi asa, de barosan plin de cascaval. Ba fratele meu, cand zis aia 6 euro, mi s-a facut rau. Dar m-am distrat maxim! Am socializat pentru prima oara cu oameni care nu mi-au cerut nimic in schimb. Stiu la ce va ganditi nebunaticilor, la femei si alte manevre. N-a fost cazul ca eram doar baieti, unul mai sexy ca altul. Ce, soferii de tir nu sunt tipi misto?

A fost tare cand fiecare se prezenta de pe unde e; cand au ajuns in dreptul meu si le-am zis ca „din Bucuresti coite”, au ramas blocati, ca si cum as fi fost din alta galaxie. Pai n-ai cum sa spui altfel, daca esti din capitala esti automat si jmecher. Nu prea ma ajuta fata dar lucrez la asta. Si eu cretin, m-am dus in camasa casual, obisnuit cu frica de la nevasta-mea. Pai ce facusi ma nene ma, n-ai cum sa fii jmecher fara trening. Da macar am pozat in baiat super bogat, putred de bogat. Acu stau si ma gandesc, cand au ajuns baetii la al 3-lea rand de bere si m-am scuzat ca trebuie sa plec, oare si-au dat seama ca eram rupt? sper sa nu..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top