Voi, tot saraci?

Ma gandeam la voi azi. Tot saraci, tot paine cu ceapa? Intreb pentru un prieten..

Haha, ce glume am in mine. Pai macar glume daca nicio alta satisfactie. Nu stiu ba coaie, nici sa traiesti in tarile astea mai nordice nu te face mai fericit. Deci mi-a intrat frigul si’n cur daca ma intelegeti. Cand ajung acasa, ma uit la patul ala care parca zice: hai in mine, o sa-ti fie cald si bine. Pe bune daca nu m-am scarbit de frig. Dimineata ningea cand m-am trezit. Si cum stateam eu asa si ma uitam cum se depune pe strazi si masini, imi imaginam cum ar fi fost ca in loc de peisajul asta (frumos ce-i drept), sa fi fost marea, 30 de grade afara, o sticla de pinacolada infipta in cuburi de gheata pe o masuta alaturi de fructe proaspete si in pat sa fie nevasta-mea care inca doarme dezvelita si dezbracata care ma cheama langa ea. pfff…

Hai sa va mai zic de romanii de p’aici. Toti sunt putred de bogati, nu stiu daca v-am mai spus, n-am chef sa citesc din urma. Ideea e ca daca stai sa-i asculti, mai ca iti vine sa-i rogi sa fii soferul lor, manca-ti-as. Bai fratele meu, orice roman castiga minim 200 de euro lire/zi fara sa faca mai nimic! Ajungi inevitabil sa te intrebi cum dracu de esti tu ala prostu, chiar daca te duce totusi capul. Una din persoane, care isi cumpara in curand al 2-lea apartament, face prajituri de casa si le vinde pe facebook. O da? Pai boss, maine imi cumpar si eu doctor otker si foi de cremsnit boromir – maxim 5 lire. Apoi dau anunt pe facebook sa le vand. In afara de ignore, o sa se intample altceva?

Eident ca nu. Dar aici e jmenu, cine ma intreaba „ia zi boss, cum merge afacerea cu cremsnit?” o sa-i spun: vezi Porsche-u ala de vizavi? Mai trebuie sa vand 50000 de tavi si al meu e!

sarakilor.

Asa ca imi storc creierii sa vad cum dracu sa fac sa produc macar la fel ca toti ceilalti romani, nu vreau sa stric reputatia. Sa nu-mi aud vorbe: ‘te dreacu de fraier, ne faci de ras. Lasa calculatorul ala si apuca-te si tu de ceva. Ma gandesc serios ca maine dimineata sa ma duc la sefu si sa-i zic intr-o engleza perfecta: fuck your job, I quit.

La care el, parca-l si vad:

Hei, Twigg, what’s happened?

Eu: I have to quit to make money. fuck you.

Apoi ma opresc direct la biserica, aprinde fratili vostru 30 de lumanari, face 15 cruci si asteapta linistit sa ploua cu bani. Adica cum adica, pai nu asa merg treburili? Unde gresesc, nebunilor? Help a brother! Ah, stati ca m-a luat valul si e greu cu engleza: she chizda masii tre sha fac, bossule?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top