meanwhile

Daca va spun ceva o sa muriti de ras: am reusit performanta ca in mai putin de 1 luna sa adun o punga cu mai multe pungi in ea, pe sistem ca poate am nevoie de ele. Ba, esti nebun!? roman sadea, sa-mi bag pl..

Imi tot caut casa. Deci sa-mi bag pl in sistemul lor, in lanldorzii lor, in regulile lor, in mortii lor. Ah, esti from abroad? Bine ai venit! Ia stai tu in 4 labe, fa-ne o muie pe rand la fiecare, umileste-te in fata noastra, arata-ne cat esti de disperat si apoi iti dam o hartie s-o completezi care iti da sansa de a te programa la o vizionare.

Poftim? Nu ai venitul minim 25.000/an? Ne pare rau dar nu te incadrezi, stii tu, regulile. Ce spui, ca ai venit cu bani de acasa si nu ai nicio problema financiara? Neah, nu-i suficient. Trebuie sa lucrezi aici si sa ne trimiti o dovada scrisa de seful tau in care si el se umileste in fata noastra, rugandu-ne frumos si garantand cu casa lui ca tu esti om de incredere si abia atunci poate ne facem timp si pentru tine sa vezi 5 minute o mizerie de apartament.

Cum adica cine suntem noi? Baaaa, noi sunt agentie imobiliara! Noi suntem mai jmecheri ca Regina, Charles si Imparatul Japoniei la un loc!

Si cu toate astea am reusit totusi sa vad cateva apartamente. Stati linistiti ca m-am spalat pe dinti. Nu intelegeam eu de ce toate pozele sunt facute cu telefonul pe semiintuneric, sa-ti lase impresia ca ba, plm, apartamentul e fitza – pozele sunt sucks. Nu coaie, apartamentele sunt varza, mici, put de iti dau lacrimile, sunt murdare si exagerat de scumpe. Deci bai agentie, trebuie sa am salariu de doctor si tot felul de recomandari ca sa pot participa la o preselectie, sa am o sansa sa stau in cotetul ala? futu-va-n gura de zdrente. Aoleo, vreti si depozit! Nicio problema, va dau si-un rinichi, de mic mi-am dorit sa pot locui intr-un ghetou plin de dubiosi.

Baga-mi-as pula. Cand ziceam si eu ca am gasit ceva care costa tot ce castig intr-o luna (de mancare vad eu cum ma descurc), aflu ca e intr-o zona „dangerous”. Hai nu ma ‘nebuniti! Da… ce e dangerous acolo? Pai sunt junkies. Oh, vrei sa spui ca niste pustani umbla ca zombie pe strazi? Perfect, o sa ma simt ca in Ferentari.

mmm, dar daca au boala pe imigranti? ei, uite ca aici ar putea fi o problema, nu prea am chef sa ma trezesc cu geamurile sparte in toiul noptii. Dar vai, ce tot spun eu acolo? M-am dus sa traiesc intr-o tara super dezvoltata! Nu se poate intampla una ca asta, sunt doar povesti. Sau nu?

Baga-mi-as pula.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top