Azi am fost la un pas sa ma intorc acasa :)

Dragi frati si surori,

Voi stiti de ce am plecat eu afara? Pe langa chestia cu poluarea etc? Am plecat in speranta ca aici, prin nordul europei, oamenii sunt altfel. Mai precis, am sperat ca voi lucra intr-un office diferit ca cele din ro, la modul ca nu mai exista grupulete, miute, sefi, sefuti si rasfututi. Am crezut ca aici fiecare isi vede de treaba lui si nu mai exista acel stress dintr-o firma tipic romaneasca, unde toata lumea barfeste pe toata lumea si unde toata lumea toarna pe toata lumea. Ce vorbesti coaie, este fix ca’n Romania, sa-mi bag pl in civilizatia lor.

Bai oameni buni, dati-mi va rog o palma sa ma trezesc! Abia ce am scapat de cosmarul cu trezitul de dimineata ca acum traiesc un cosmar ziua, intr-un office unde daca nu s-ar vorbi alta limba, as jura ca sunt in Pipera, intr-una dintre cladirile de sclavaleti. Ej nebun?!

Astia n-au inteles un lucru: eu sunt batranul si inteleptul Twigg, in pula mea. Nu ma cumpara nimeni si nu ma prosteste nimeni cu vrajeli, sunt prea batran sa mai pun botul la spalari de creier. Eu i-am zis lu’ coite de patron de la bun inceput: vin sa muncesc fix pe pozitia aia iar tu ma platesti cu atat. Nu ma intereseaza sa lupt pentru nimic in firma ta, nu sunt genul care vrea mai mult si e dispus sa-si vanda colegii. V-ati prins care e susta.

Nu vreau sa am alti sefi, nu vreau sa torn pe nimeni, nu vreau sa fiu inclus intr-o miuta sau alta miuta. Ce m-a deranjat de fapt azi e alta treaba: am probleme cu un tip care lucreaza remote si nu vrea sa-mi dea niste parole. Ce zice seful? sa lupt pentru ele si sa le obtin. Pai de ce n-ai zis coite, veneam si cu 2 baieti de prin ferentari, nu numai ca-mi dadea ala parolele, ma ruga’n 4 labe sa le iau.

Occidentu’ pizdii..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top