Recomandati-mi si mie un blog misto

Ce mai fac fratii si surioarili mele?

Bai, recomandati-mi si mie un blog misto (in afara de pitici, vasilescu si pavel) care inca rezista. Macar unul in afara de astea 3. Stiu stiu, tara arde si baba se piaptana. Stiu ca sunt multe alte chestii mai importante, ca de exemplu Udrea, Kovesi, mitinguri anti gay, pilonul 2 de pensii (fara sa mai zic de celebrele probleme legate de poluare, mancare etc) si mie imi arde de citit bloguri. Hai ca asta-i buna.

Boss, a venit vara. Ma gandesc ca puteam ramane in Edinburgh asta iarna si acum, in loc sa ma plimb pe strazi in trico si bermude, umblam cu geaca de piele si ma acrisem de frig si vant, nu’s daca ma intelegeti. Asa ca am decis sa ma bucur de vara. Daca la anul emigrez pe bune?

Va intrebati, probabil, ce legatura are cititul de bloguri cu vara?

Are. Vara stai la o terasa, iti iei un frappe, o bere rece si te.. enjoy. Mai sugi din pai, mai citesti 2 randuri, hai ca ati inteles ideea. Dar n-ai ce sa citesti manca-ti-as! Am rasfoit toate blogurile pe care le stiu, n-am reusit sa citesc mai mult de 3 randuri ca m-am plictisit. Nimic interesant, aceleasi si aceleasi subiecte de care suntem satui, in plm. Dar nu generalizez, d’aia v-am si intrebat daca aveti idei. Blog-ul trebuie sa fie caterincos, sa aibe postari relativ scurte si sa fie mai underground adica necomercial. Astia care scriu pentru bani/trafic nu ma intereseaza. Uh, ce ziceti, ma ajutati?

Pe cine pacalesc, nu mai exista bloguri misto. Tot ce a fost misto s-a dus.. in facebook-u ma-sii. Uh, de ce sa scriu pe blog sa platesc si domeniu + hosting, nu mai bine baga baiatu pe fb 3 randuri si iau si like-uri si share-uri? Cu putin noroc devin viral! O sa ma stie o tara intreaga! Am zis o tara? Am vrut sa zic o lume intreaga!

hmmm. Poate ai noroc si prinzi mia de like-uri. Dar, fir-ar ma-sa dracului de facebook, nu prea mai da lumea like in ultima vreme. Pentru ca facebook, la fel ca blogul, hi5 sau ifriends s-a cam dus in cap. Btw, am observat ca nu prea mai da nimeni checkin, n-am mai vazut nici poze din concedii, caini, pisici si feeling-uri. Oare am eu bulan de „friends” mai ok sau lumea s-a oprit din postat astfel de cacaturi? Nu, n-am eu noroc de friends si da, lumea s-a oprit din postat cacaturi. Pai daca nu mai da nimeni like, invidiosii dracului, nici eu nu mai postez nimic, uite asa. uh, saracii oameni..

Sa ne intoarcem la blogurile alea care sper sa (mai) existe. Ma ajutati? Nu? Eram sigur. N-aveti cu ce..

Comentarii ( 4 )

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top