Drama omului care vrea sa mearga la curve fara sa fie prins si sa fie si ca’n filme

Pentru ca imbatranesc si devin usor usor mai pervers, ma tot bate gandul ca undeva spre 50 de ani sa merg la curve. Parca am mai zis asta, iau 2 boarfe fix genul meu (ala care o mai fi atunci), sampanie si whiskey (sa-si toarne boarfa pe picior ca in clipul celor de la Rammstein) si alte chestii la care sigur va excitati, probabil, si voi.

Am insa o problema. Mersul la curve mi se pare ca este ca o laba trista dar cu partener. Ca si cum ai bea cafea decofeinizata. Ca si cum ti-ai fute nevasta cu prezervativ. Mai direct spus – connection failed. Va explic imediat:

Cand faci sex, ca sa iasa bine, trebuie sa existe conexiune intre parteneri. Sau chimie, tot una. Daca te-ai dus la boarfe sa dai o muie si nu reusesti sa-ti dai drumul nici dupa juma de ora – e din cauza ca boarfa nu s-a conectat. Desi ti-o suge si o auzi cum geme de placere (sanchi), ea de fapt se gandeste, probabil, ca are de platit facturi cu banii de la tine. Si tu nu-ti mai dai dracu drumul odata ca o dor falcile!

Va mai dau un exemplu: filmele porno. La unele ti se scoala desi nu e cine stie ce scena. La altele (marea majoritate), desi sunt scene uau, ti se par niste mizerii care nu te excita absolut deloc, ba chiar te enerveaza. Trebuie sa fie de vina aceiasi conexiune, unele fete se simt bine, altele o fac mecanic strict pentru bani si n-au nicio placere. Am dreptate pina acum?

Eu zic ca am. Daca nu e conexiune – sexul nu merge. Te gandesti ca femeia nu (mai) e buna de futut, e larga, e.. plm, cum vrei tu sa fie. Dai in ea si dai degeaba ca nu (mai) simti placere. Daaaar! Daca se conecteaza si incepe sa geama pe bune – in 2 minute esti pa. Si din nou am dreptate.

Revin la problema cu mersul la curve. Ce ma fac, boss? Daca merg si nu ma simt bine? Imi imaginez ca va fi, si chiar trebuie sa fie o noapte de neuitat! Una intr-o viata! O noapte care sa imi depaseasca imaginatia si asteptarili. Sa ma trezesc dimineata si sa ma intreb: oare chiar am facut toate nebuniile alea? Oh, da!

Dar daca dau de 2 boarfe care nu se conecteaza decat la bani?

–  Twigg, iti faci prea multe griji! Mergi linistit ca o sa te simti bine!

Multumesc de incurajari. Pentru ca, frati si surioare, daca e connection failed, daca eu ii zic sa-si toarne sampania pe picior si pe ea o apuca rasul sau se uita mirata.. s-a dus dracu absolut tot. O sa par in fata lor doar un batranel trist, senil, pervers si scarbos.

Sa nu dam toata vina pe ele, zic. Trebuie sa recunosc ca e greu de crezut ca la 50 de ani, chel si cu burta, pot s-o fac pe una de 20 sa ma vrea cu disperare. De fapt nu una ci doua, am zis 2 boarfe. Solutia de compromis: renunt la boarfe de 20 de ani si caut 2 de 40. Dar mai greu cu fanteziile la varsta aia. Oare te exciti la sampania care curge pe un picior plin de varice si celulita? Si daca ii cer o anume pozitie, poate ma ia cu „hai mai du-te dracu de obsedat, fute-ma si gata”. Pai printeso.. nu vreau sa te fut! Vreau sa ma joc cu tine!

Nici nu va dati seama prin ce trec.

–  haha, ce loser esti. Baaaa, la curve te duci sa dai in ele, se vede ca n-ai fost haha..

Mie mi se pare o prostie si un risc inutil sa mergi sa futi pe bani desi ai acasa gratis. Si calitate si semnal puternic si chimie si tot ce vrei. Mergi, din punctul meu de vedere, doar pentru ceva ce nu poti avea acasa. De exemplu cu doua in acelasi timp. Cat am incercat s-o combin pe nevasta-mea.. a zis ca nu accepta.

Stiu ca voi fetelor radeti cu lacrimi la ce scriu aici. Ce dracu sa faci cu doua cand noi, barbatii, nu facem fata la una singura?

Pai v-am spus mai devreme. Nu te duci sa le futi, te duci sa te joci cu ele, sa fie o „extorsiune a unui degajament” de fantezii adunate intr-un hard disk de care nimeni nu stie.

–  Twigg, pina la urma care e treaba cu articolul asta? Ca n-am inteles nimic..

Asteptam sa ma intrebi asta! Exact cum spune si titlul, este drama unui adult care se apropie de 50 de ani, care vrea sa mearga la curve fara sa fie prins, sa traiasca o noapte ca’n filme, sa nu ia nicio boala, sa nu-l caute boarfele inapoi si sa iasa si subtire la cascaval pentru ca si ele isi doresc o noapte cu el. Cat de greu poate sa fie?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top